понеділок, 02 серпня 2021 07:00

Гороскоп на 2 серпня: чого не можна робити цього дня

Гороскоп на 2 серпня: чого не можна робити цього дня
Краще перенести переговори, співбесіду, підписання важливих угод. Фото: pixabay.com

2 серпня – непростий день. Місяць буде знаходитися якнайдалі від Землі. Не варто розраховувати на інтуїцію. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Приймайте рішення після ретельного аналізу ситуації, - каже астрологиня. - Зранку відчуватиметься загальне погіршення самопочуття. До групи ризику належать літні люди та післяопераційні хворі. Ефективність праці буде дуже низькою навіть у здорових людей. Через це день видасться важким. Планувати якісь зміни у веденні бізнесу на цей час не слід. Краще перенести переговори, співбесіду, підписання важливих угод. Відтермінуйте до кінця тижня купівлю нерухомості та авто".

Овен

День дрібних фінансових втрат. Важливі майнові питання краще не вирішувати цього понеділка. Покупки не будуть вдалими.

Телець

Будьте готові до неприємних сюрпризів. Зведіть до мінімуму фінансову діяльність. Більшість зароблених коштів піде на невідкладні виплати.

Близнюки

Доходи потроху зростатимуть. Надходитимуть вигідні фінансові пропозиції. Грошей вистачатиме не лише на продукти.

Рак

До дефіциту коштів приєднається дефіцит інших матеріальних ресурсів. Запобігти цьому поки що неможливо. Пильнуйте на дорогах. Можливі збитки через пошкодження авто.

Лев

По можливості перенесіть підписання нових фінансових угод на наступний тиждень. Внесені у нові проекти гроші прибутку не принесуть.

Діва

Гроші йтимуть до ваших рук. Можливе надходження преміальних. Будьте щедрими. Не відмовляйте людям у матеріальній підтримці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на серпень: перед ким відкриється безліч нових можливостей

Терези

Не вистачатиме деякої суми для здійснення великої покупки. Брати гроші у борг не слід. Подумайте над доцільністю цих витрат.

Скорпіон

Ситуація ускладнюється. Доходи не покриватимуть витрат. Знадобиться уміння добре рахувати гроші. Воно допоможе не допустити фінансової кризи.

Стрілець

Непростий день. Не виставляйте на продаж власних речей. Вони підуть за безцінь. Перевіряйте здачу біля каси. Через неуважність можете переплатити за товар чи послугу.

Козеріг

Ви не бачитимете шляхів покращення фінансової ситуації. Порадьтеся з компетентними людьми. Не йдіть на ризиковані кроки. Програєте значну суму.

Водолій

Ви можете переоцінити свої фінансові можливості. Вдалому вкладанню грошей має передувати добрий розрахунок. Купувати нерухомість не бажано.

Риби

Займіться страхуванням свого майна. Подумайте про можливість відкриття депозитних рахунків. Банківські операції проходитимуть із затримками. Майте терпіння.

Тиждень з 2 по 8 серпня буде багатим на новини і викриття. Стане відоме все, про що раніше мовчали.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 2 серпня: чого не можна робити цього дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі