субота, 18 січня 2020 07:00

Гороскоп на 18-19 січня: чим не можна займатися

Гороскоп на 18-19 січня: чим не можна займатися
Відпочиньте з родиною в затишній домашній атмосфері. Фото: astrozodiac.net

18 січня варто іти до перукарні, 19 - проводити час з родиною і купувати собі одяг. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Колір куплених речей та предметів інтер'єру виявиться вдалим, - каже астролог. - Гарно просуватимуться усі творчі проекти. А от робота представників сервісних служб не задовольнятиме вас. Та й власні спроби полагодити якусь техніку виявляться марними. Добре у ці дні руйнувати щось непотрібне. Відпочиньте з родиною в затишній домашній атмосфері. Не варто вирушати у гори, вчитися їздити на лижах і займатися екстремальними видами спорту. Підвищується рівень травматизму".

Овен

Зростає навантаження на ваш гаманець. Витрати перевищать зароблену за тиждень суму. Намагайтеся рідше вдаватися до іронії. Декого з близьких вона ображатиме.

Телець

Де в чому доведеться собі відмовити. Зароблених грошей вистачить лише на необхідне. Проте оточуючі радо допомагатимуть вам.

Близнюки

Хвиля романтичного піднесення очікує на вас. Не засиджуйтеся вдома. Насолодіться разом з коханими шедеврами мистецтва. Збитки принесуть дитячі пустощі. Через майнові суперечки може постраждати ваш гаманець.

Рак

Краще вестимуться справи у суботу. У ваше життя можуть знов повернутися давні приятелі. Влаштуйте теплу зустріч для них. Розмова вийде цікавою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киян вчитимуть правильно пірнати на Водохреща

Лев

Очікуваних грошей одержати не вдасться. Прибутки надходитимуть у вигляді презентів. Не ведіть переговорів з фінансових питань у вихідні. Серед нових знайомих знайдеться цікава для вас особа.

Діва

Вам не пощастить в азартних іграх. Проте завжди знайдеться фінансова підтримка. Не переймайтеся через брак коштів.

Терези

Влаштуйте собі відпочинок за власним смаком. Грошей вистачить. Використайте шанс заробити додаткову копійку. Почитайте улюблену книгу. Нікуди не поспішайте у ці дні.

Скорпіон

Нестачі коштів не відчуватиметься. Надайте фінансову допомогу близьким. Побалуйте себе смачненьким. Нещодавні романтичні пригоди залишили неприємний спогад.

Стрілець

Кохані реагуватимуть мляво на ваші ідеї щодо відпочинку. Тож дозвольте собі провести час у приємному товаристві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якої погоди чекати українцям до кінця січня

Козеріг

Фінансова удача приходитиме до вас увечері. Враховуйте це. Веселощі та жарти швидко втомлять. Знайдіть собі затишний куточок для занять улюбленими справами.

Водолій

Не виставляйте свої речі у продаж. Вигідних пропозицій не буде. Ці дні пройдуть по-буденному сіро. Партнерів це може непокоїти. Не скупіться на добрі слова у їхню адресу.

Риби

Ваша платоспроможність залишиться невисокою. Частину фінансових проблем вдасться вирішити у суботу.

Тиждень з 13 по 19 січня порадує результатом. Астролог підказала, як зробити його ще більш успішним.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 18-19 січня: чим не можна займатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі