неділя, 16 травня 2021 20:00

Гороскоп на 17-23 травня: чому цей тиждень стане таким дивовижним

Гороскоп на 17-23 травня: чому цей тиждень стане таким дивовижним
Зростуть заробітки, відкриються нові перспективи для кар'єрного росту. Не бійтеся мріяти. Фото: pixabay.com

Тиждень з 17 по 23 травня заставить дивуватися і співпереживати. Не рівняйтеся на інших. У кожного свої можливості та перспективи. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Багатьом бракуватиме людяності і великодушності, - говорить астрологиня. – Важко буде знайти відвертого співрозмовника, який порадить щось і допоможе знайти вихід зі складної ситуації. У родинах траплятимуться серйозні конфлікти. Контролюйте себе. Не підвищуйте голос під час розмови з коханими. Добре йтиме торгівля. Для багатьох цей тиждень стане дивовижним. Удача усміхнеться там, де найменше чекали. Зростуть заробітки, відкриються нові перспективи для кар'єрного росту. Не бійтеся мріяти. Добре все вдаватиметься у тих, хто поважає інших, а не рухається до своєї цілі, нехтуючи інтересами друзів та колег".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Доведеться оформляти спадок чи купувати нерухомість. Стежте, під чим ставите підпис. Марно шукати нове місце працевлаштування. Роботодавці обіцятимуть золоті гори, а платитимуть мізер.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вівторок – найскладніший день тижня. Але ви впораєтеся з усіма викликами. Запросіть друзів на пікнік. Не купуйте м'ясо на шашлик у неперевіреного постачальника. Почастішають отруєння.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Вдалий період висаджувати полуницю та квіти. Можна сіяти сонях і кукурудзу. Надокучатиме нежить. Носіть при собі ліки від алергії.

Рак (22 червня – 22 липня)

Можете потрапити під гарячу руку начальника. Якщо нервова система в нормі, ви з усмішкою зустрінете проблеми. Людям, схильним до депресії буде непереливки. Візьміть відпустку і чкурніть подалі від усього.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Друзі чи знайомі дадуть підкажуть, як і куди вам рухатися далі. Не заздріть і не ставте підніжку тим, у кого все вдається краще. Це може обернутися проти вас.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Заробіток буде невеликий, але його вистачить на купівлю літнього одягу і взуття. Гарно вродить редиска. Загострюється кровоточивість ясен. До стоматолога краще йти у четвер і п'ятницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настає час успіху і збагачення: прогнози астрологині

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Сил бракуватиме, але багато всього хочеться зробити. Користі від понаднормової роботи буде мало. Робота біля землі перезавантажить мозок і думки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вдалий час закладати фундамент дому, робити свердловину, ставити паркан. Не беріть усе близько до серця. Відпустіть образи і жити стане легше.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Здаватиметься, що хтось постійно ставить палиці у колеса. Не спішіть шукати винуватця. У п'ятницю як на світ народитеся. Справи підуть краще. Грошей у гаманці побільшає.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

До перукарні краще йти у четвер. Стрижка вдасться. Утримайтеся від фарбувати волосся. Налягайте на рибу і молочні продукти.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Усе йтиме за планом. Заробітки менші, ніж очікували. Але попереду період розквіту і нових здобутків.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Візьміть відпустку на кілька днів і відчуєте, як відкриється друге дихання. Після 15 травня справи підуть угору. Гордість викликатимуть діти. Порадійте за їхні успіхи у школі чи в новому колективі.

Астрологиня здивувала прогнозом на вихідні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 17-23 травня: чому цей тиждень стане таким дивовижним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі