четвер, 17 жовтня 2019 07:00

Гороскоп на 17 жовтня: астролог розповіла, яким знакам пощастить найбільше

Гороскоп на 17 жовтня: астролог розповіла,  яким знакам пощастить найбільше
Гроші водитимуться у кишенях Тельців, Близнюків і Дів. Фото: vestnik.in.ua

17 жовтня небезпечно сперечатися з керівництвом . Можна втратити посаду чи частину заробітку. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Невдало складуться теплі задушевні розмови. Люди будуть схильні до коротких ділових контактів. Тож будьте лаконічними у висловленні власних думок, - говорить астролог. - Перше побачення краще призначити на п'ятницю. День почнеться з дрібних неприємностей. Найбільш цінні для вас речі ховайте далі від дітей. Напруження спаде ближче до вечора. Приймайте запрошення на зустріч з колишніми однокласниками. Завітайте до старих друзів. Серце сповниться приємними спогадами про минуле. Гроші водитимуться у кишенях Тельців, Близнюків і Дів. Вам найбільше щаститиме у веденні бізнесу та переговорах".

Овен

Не відправляйтеся на заробітки. Більше втратите, ніж набудете. Пильнуйте за своїми речами у транспорті. Стережіться злодіїв.

Телець

Проведіть необхідні виплати й розрахунки після обідньої перерви. Не звертайтеся до послуг сервісних служб. Якість обслуговування не відповідатиме вартості послуги.

Близнюки

Дефіциту коштів не буде. Придбайте нові аксесуари до свого одягу. Купуйте речі для оновлення інтер'єру. Вставте нові вікна. Не шкодуйте грошей на створення затишку в домі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На українців чекають три потужні магнітні бурі

Рак

Скористатися своїми матеріальними ресурсами на власний розсуд не вдасться. Зросте список термінових виплат. Слідкуйте за змінами курсу валют.

Лев

Розміри прибутку будуть меншими за очікувані. Бізнес потребуватиме додаткових внесків. Відчуватиметься дефіцит бюджету.

Діва

Дослухайтеся до порад досвідчених людей. Вони допоможуть вам вигідно вкласти капітал, а також уникнути зайвих витрат. Не допускайте плутанини у веденні бухгалтерії.

Терези

Змін на краще поки що не буде. Розраховуйте на наявну в гаманці суму. Переговори щодо співпраці з новими фінансовими партнерами відкладіть ще на день.

Скорпіон

Гроші спливатимуть швидко й непомітно. Контролювати рух фінансового потоку буде важко. Виходьте з дому з обмеженою сумою. Не користуйтеся кредитними картками. Не дайте дітям посварити вас з дружиною (чоловіком).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Просять допомогти родині полтавки, яка загинула на війні

Стрілець

Сил та коштів вистачатиме для самостійного ведення майнових справ. Колишні нерозв'язані проблеми знову постануть між вами й коханими. Не час з'ясовувати стосунки. Спробуйте зрозуміти один одного.

Козеріг

Придбані у цей день речі можуть мати приховані вади. Перевіряйте правильність оформлення гарантійних талонів. Непокоїтимуть сусіди. На спілкування з ними піде цілий вечір.

Водолій

Несприятливий день для першого побачення. Ви не зможете справити на своїх обранців доброго враження. Зате відпочинок із давнім другом удасться на славу.

Риби

Одержана кореспонденція примусить вас хвилюватися. Не поспішайте з відповіддю. Ваші переживання виявляться марними.

Астролог розповіла, як складеться тиждень з 14 по 20 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 17 жовтня: астролог розповіла, яким знакам пощастить найбільше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі