пʼятниця, 17 грудня 2021 07:00

Гороскоп на 17 грудня: назвали 3 знаки, які переслідує успіх

Гороскоп на 17 грудня: назвали 3 знаки, які переслідує успіх
Чудовий день для досягнення гармонії у стосунках. Будьте люб'язними, і люди відповідатимуть взаємністю. Фото: pixabay.com

17 грудня не варто приховувати своїх почуттів. Говоріть коханим компліменти, освідчуйтеся у коханні, обіймайте, цілуйте, пишіть вірші одне одному. Про це Gazeta.uaa розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Місяць максимально віддалений від Землі, - говорить астрологиня. – Загострюватимуться хронічні хвороби. Вночі люди погано спатимуть. Вранці не демонструватимуть особливого ентузіазму до роботи. Частіше вередуватиме малеча. Батькам не вистачатиме мудрості й терпіння. Зросте схильність молоді до вандалізму. Утримуйтеся від алкоголю. Він пробуджуватиме неконтрольовану агресію. Чудовий день для досягнення гармонії у стосунках. Будьте люб'язними, і люди відповідатимуть взаємністю. Дів, Скорпіонів і Стрільців переслідуватиме успіх".

Овен

Тиждень закінчується складно. На покриття усіх необхідних виплат не вистачатиме власних матеріальних ресурсів. Економте.

Телець

Збільшується список необхідних витрат. Доходів не передбачається. Через брак коштів ви будете обмежені у діях.

Близнюки

Не покладайте великих сподівань на цей день. Ваші зусилля будуть мало результативними. Фінансова ситуація не покращиться.

Рак

Не відкладайте роботу на завтра. Дійте оперативно. Стережіться шахрайства. Наймати робітників цього дня не варто. Вони принесуть більше шкоди, аніж користі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приготувати на Новий рік, щоб задобрити господаря року

Лев

Ситуація залишається стабільною. Не беріть на себе додаткових фінансових обов'язків. Зберігайте баланс між доходами й витратами.

Діва

Гроші йтимуть до ваших рук. Докладіть зусиль для покращення свого матеріального становища. Не вкладайте кошти у технічне оснащення свого бізнесу.

Терези

Майте запас грошей для покриття непередбачених витрат. Пильнуйте за своїм гаманцем. Бережіть техніку від пошкодження.

Скорпіон

Виявляйте рішучість та наполегливість. Відстоюйте свої фінансові інтереси. Рівень доходів зростатиме.

Стрілець

Дефіциту коштів не відчуватиметься. Проте варто відмовитися від великих витрат до наступного тижня. Покупки будуть невдалими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яких страв треба уникати на новорічному столі, щоб щастило весь рік

Козеріг

Фінансові пропозиції цього дня будуть вигідними для вас. Скористайтеся нагодою поповнити свій бюджет.

Водолій

Суттєвих проблем з грошима не буде. Проте витрати краще планувати заздалегідь. Відкладіть покупку мобільних.

Риби

Вдалий день для розв'язання фінансових проблем. Люди йтимуть вам назустріч. Хоч інколи й доведеться повоювати за власні фінансові інтереси.

Астрологиня назвала 5 знаків, які розбагатіють у 2022 році.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 17 грудня: назвали 3 знаки, які переслідує успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі