пʼятниця, 16 жовтня 2020 07:00

Гороскоп на 16 жовтня: кому п'ятниця принесе гарні заробітки і шалений успіх

Гороскоп на 16 жовтня: кому п'ятниця принесе гарні заробітки і шалений успіх
Влаштуйте собі повноцінний відпочинок наприкінці дня. Серйозна робота не клеїтиметься. Фото: pixabay.com

16 жовтня - доба напередодні молодика. Добре вестиметься стриманим і врівноваженим людям. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"О 21:00 розпочнеться новий місячний цикл, - говорить астролог. – Бракуватиме сил. Швидко наставатиме втома. На нас очікує маса дрібних прикростей. Збирайте речі у дорогу заздалегідь. Є ризик забути найнеобхідніше. Влаштуйте собі повноцінний відпочинок наприкінці дня. Серйозна робота не клеїтиметься. Будьте обачними. Не слід влаштовувати розіграші. З почуттям гумору у людей будуть проблеми. Жарти закінчаться погано. Гарні заробітки і шалений успіх п'ятниця принесе Ракам, Скорпіонам, Козерогам і Рибам".

Овен

Стережіться фанатично відданих вам людей. Вони можуть не залишити вам часу для занять власними справами.

Телець

Переїжджати жити до коханих не варто. Незабаром після переїзду стосунки між вами й партнерами стануть більш прохолодними.

Близнюки

Не будьте надто самовпевненими. Цінуйте існуючі стосунки. Про їхню втрату ви шкодуватимете.

Рак

Займіться юридичним оформленням майнових паперів. Входьте у права володіння спадком. Час придбати гараж.

Лев

Сподівання на прихід великої суми грошей не виправдаються. Не плануйте складних економічних комбінацій. Купуйте велосипеди та спорттовари.

Діва

Заручіться фінансовою підтримкою впливових людей. Вкладати власні кошти у нові економічні проекти небезпечно. Ви не маєте достатнього ресурсу. Ризикувати не слід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зміни клімату можуть обійтися світу в 20 млрд доларів щорічно

Терези

Батьки намагатимуться втручатися у ваші особисті справи. Зумійте тактовно захистити свій вибір. Прислухайтеся до свого серця.

Скорпіон

Коштів на руках достатньо для вирішення домашніх проблем. Купуйте господарчі товари. Вкладайте гроші в облаштування присадибної ділянки.

Стрілець

Епізодичні надходження невеликих сум дозволять легко пережити скрутні часи. До приходу справжнього прибутку доведеться задовольнитися малим.

Козеріг

Розпочинайте робочий день раніше. Просто зранку очікується надходження прибутку. Укладені у цей день фінансові домовленості будуть вигідними для вас.

Водолій

Ви говоритимете з коханими різними мовами. Порозумітися допоможе добрий посередник.

Риби

Не відмовляйтеся від складних професійних завдань. Їх розв'язання принесе додатковий прибуток.

Різке похолодання прийде в Україну вже через кілька днів. Синоптики назвали дати.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 16 жовтня: кому п'ятниця принесе гарні заробітки і шалений успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі