субота, 16 жовтня 2021 07:00

Гороскоп на 16 жовтня: кому найбільше пощастить у другій половині осені

Гороскоп на 16 жовтня: кому найбільше пощастить у другій половині осені
Женіть від себе лінь і не поспішайте хвалитися результатами своєї праці. Фото: pixabay.com

16 жовтня фантазія може завести вас далеко. Не плутайте її з реальністю, бо потрапити у незручне становище. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Уникайте участі в азартних іграх, - говорить астрологиня. – За кілька годин у ці дні можна втратити всі свої заощадження. Не слід обирати екстремальних видів спорту як форму відпочинку. Зростає небезпека травмування. Похід до перукарні перенесіть на кінець наступного тижня. Стрижене цими днями волосся погано лежатиме й повільно відростатиме. Зараз особливо небезпечно приймати поспішні особисті рішення. Це може призвести до фатальної помилки. Бережіть існуючі стосунки. У другій половині осені найбільше пощастить Тельцям і Терезам, Козерогам і Водоліям. Женіть від себе лінь і не поспішайте хвалитися результатами своєї праці. Грошей стане більше, а це додасть сил та натхнення".

Овен

Заробленого не вистачатиме на покриття потреб вашої родини. Використайте можливість поправити свої справи. Попрацюйте у вихідні. Це допоможе легко дожити до зарплати.

Телець

На прихід зароблених грошей доведеться ще трохи зачекати. Обмежте свої витрати списком необхідних товарів. Звільніть дім від зайвих речей.

Близнюки

Проводьте операції купівлі-продажу без участі посередників. Їхні послуги коштуватимуть надто дорого. Стережіться шахрайства.

Рак

Витрачати гроші на розваги не розумно. Вони знадобляться для більш важливих справ. Загублені у ці дні речі не повернуться до вас.

Лев

На вас валитиметься багато роботи. Але й фінансовий виграш буде добрий. Не дозволяйте собі лінуватися.

Діва

Достатнє матеріальне забезпечення дозволить обирати відпочинок на власний смак. Не шкодуйте грошей на підтримання здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жовтень буде холоднішим, ніж листопад і грудень - синоптик

Терези

Вчасно здійснюйте ремонт сантехніки. Не залишайте без нагляду працюючі пральні машини. Перевіряйте крани перед виходом з дому. Можливі збитки через побутові аварії.

Скорпіон

Середні заробітки минулого тижня примусять вас економити у вихідні. Обмежте свої витрати до необхідного мінімуму. Суттєвого прибутку найближчим часом не передбачається.

Стрілець

Грошей у кишені достатньо. Зачекайте з придбанням аксесуарів для оновлення інтер'єру. Задовольніть свій пізнавальний інтерес. Купуйте книги. Відправляйтеся на екскурсію.

Козеріг

Не час наймати робітників. Це будуть викинуті на вітер гроші. А ви і без того відчуватимете обмеження у фінансах.

Водолій

Зірки сприятимуть реалізації ваших планів. Навіть за наявності фінансового дефіциту ви матимете можливість придбати усе необхідне.

Риби

Намагайтеся не виходити за рамки своїх фінансових можливостей. Не беріть на себе спонсорських обов'язків. Обставини диктуватимуть свої умови.

На які сюрпризи сподіватися цього тижня, астрологиня розповіла у прогнозі на 11-17 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 16 жовтня: кому найбільше пощастить у другій половині осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі