понеділок, 16 березня 2020 07:00

Гороскоп на 16 березня: астролог вразила прогнозом

Гороскоп на 16 березня: астролог вразила прогнозом
Щасливчиками себе відчують Раки, Діви і Водолії. Фото: astrozodiac.net

16 березня не варто розпочинати жодних важливих справ. Якщо є можливість, візьміть відпустку і проведіть цей день з родиною. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Розпочинається остання чверть місячного циклу. Переважатимуть песимістичні настрої, - говорить астролог. - Час підбивати підсумки. Не поспішайте з висновками. Сліпо довіряти інформації небезпечно. Навколо буде лунати більше чуток, ніж перевірених фактів. Оточуючі будуть емоційно вразливими. Уникайте критики. Не піддавайтеся сумному настрою. Навіть якщо виникли непорозуміння між вами й коханими, не втрачайте натхнення. Конструктивних рішень не буде. Слабшають фізичні сили організму. Щасливчиками себе відчують Раки, Діви і Водолії. Цей день вразить їх результатами".

Овен

На везіння у фінансових питаннях розраховувати не варто. Намагайтеся не допускати переплати за товари й послуги.

Телець

Розділіть побутові витрати з близькими. Самотужки забезпечити родину усім необхідним буде важко. Оптимістичний настрій не прийде сам. Потурбуйтеся про створення теплої атмосфери в домі. Близькі підтримають ваш ентузіазм.

Близнюки

Не укладайте угод. Партнери змінять умови співробітництва. Узгоджувати свої плани з намірами коханих не слід. Проведіть цей день кожен за власним графіком.

Рак

Збирайте врожай. Одержуйте прибуток від проведених раніше операцій. Нові проекти втілювати у життя не час. Бажано провести ревізію своїх активів. Шукати зустрічі з колишніми знайомими не варто.

Лев

Скористатися готівкою для задоволення власних потреб не вдасться. Не шкодуйте про це. Допоможіть нужденним від щирого серця.

Діва

Кохані продемонструють найкращі риси свого характеру. Придивіться до них уважніше. Вони зуміють знову причарувати вас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нідерландські вчені знайшли антитіло для коронавірусу

Терези

Обмежена сума на руках не дозволить вільно планувати витрати. Обходьтеся тим, що маєте. Позичати у людей гроші не можна. Поділіться з милими своїми сумнівами й тривогами.

Скорпіон

Коштів вистачатиме на необхідне. Надлишку поки що не буде. Але поступово фінансова ситуація налагоджується.

Стрілець

На ринок чи в магазин не беріть з собою усю готівку. Протистояти спокусі купити більше смачного буде важко. Розрахуйте витрати до кінця тижня.

Козеріг

Розібратися у своїх бажаннях вам буде непросто. Тож не сердьтеся на коханих. Краще перенесіть робочі зустрічі і переговори.

Водолій

Справи йтимуть непогано. Не варто виявляти скупість. Порадуйте себе й рідних обновками. Час придбати взуття.

Риби

У скрутний момент покладіться на досвід старших друзів. Вони стануть порадниками й посередниками.

Тиждень з 16 по 22 березня – це час людей творчих і спонтанних, які працюють, прислухаючись до свого серця. Астролог назвала найкращий день тижня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 16 березня: астролог вразила прогнозом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі