середа, 15 січня 2020 07:00

Гороскоп на 15 січня: кому пощастить у фінансах, а кому – у коханні

Гороскоп на 15 січня: кому пощастить у фінансах, а кому – у коханні
Пильнуйте під час тривалої подорожі. Ситуація на дорогах складна. Фото: astrozodiac.net

15 січня важко буде догодити жінкам. Їхні примхи дратуватимуть чоловіків. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У середу не варто знайомити майбутню дружину зі своєю родиною, - говорить астролог. - Між невісткою і свекрухою одразу проляже ворожа тінь. Погано працюватиме голова. Не сподівайтеся на свою пам'ять. Записуйте важливу інформацію. Пильнуйте під час тривалої подорожі. Ситуація на дорогах складна. У фінансах щаститиме Овнам і Скорпіонам. Свою долю мають шанс зустріти Діви і Козероги"

Овен

Не найкращий день для пошуку своєї пари. Ви можете стати жертвою любовних інтриг. Стережіться заздрісних друзів.

Телець

Кохані будуть не в гуморі. Не переймайтеся з приводу особистих невдач. Проведіть вечір весело у гучній компанії.

Близнюки

Покращення матеріального становища не буде. Ваші фінансові ініціативи наражатимуться на перешкоди. Шукайте нестандартних рішень.

Рак

Вигідних фінансових пропозицій не буде. Дорого коштуватимуть транспортні перевезення. Куплені одяг та взуття довго не прослужать вам.

Лев

Повикидайте з дому зайві старі речі. Пильнуйте за роботою електроприладів. Майте певну суму на проведення термінового ремонту техніки.

Діва

Вир неочікуваних особистих подій дезорієнтує вас. Не намагайтеся передбачити їх розвитку. Будьте готові дотепно відреагувати на них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики потішили весняною погодою

Терези

Це день складних рішень. Стережіться службових романів. Вони принесуть багато страждань. Знайдіть кращий спосіб забути про самотність.

Скорпіон

Саме час позбавитися надокучливих стосунків. Новий бурхливий роман швидко закінчиться. Тримайтеся гідно.

Стрілець

Приймати рішення про зміну роботи не слід. Матеріальної вигоди це не принесе. Ваші речі можуть бути пошкоджені у транспорті. Пильнуйте.

Козеріг

Не зважайте на плітки. Не допускайте брехні у спілкуванні. Неправда може обернутися проти вас. Захищайте добре ім'я своїх близьких.

Водолій

Не плануйте на цей день важливих грошових операцій. Вони обернуться на збитки. Бережіть свої оселі й гаманці.

Риби

Перевіряйте виставлені вам рахунки. Не дозволяйте себе ошукати. Похід по крамницях краще здійснити ввечері.

Астрономи очікують, що в 2020 році ми побачимо 13 повних місяців, декілька супермісяців, "блакитний Місяць", "поцілунок планет", повне сонячне затемнення та казкові зорепади.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 15 січня: кому пощастить у фінансах, а кому – у коханні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі