четвер, 13 серпня 2020 07:00

Гороскоп на 13 серпня: чи треба боятися містичної дати

Гороскоп на 13 серпня: чи треба боятися містичної дати
Ви будете за крок до щастя. Відкиньте сумніви. Фото: pixabay.com

13 серпня важко буде знайти спільну мову з коханими. Більше мовчіть. Зумієте уникнути віддалення у стосунках. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Це день сміливої та впевненої у собі молоді, - говорить астролог. – Саме час робити перші кроки до майбутньої кар'єри. Боятися містичної дати не варто. Ви будете за крок до щастя. Відкиньте сумніви. На шляху до своєї мети юні персони не помічатимуть перешкод. Проте завдяки одній лише самовпевненості досягти бажаного буде важко. Не сперечайтеся цього дня зі старшими. Їхній досвід допоможе уникнути помилок. Не стримуйте свого бажання злегка оновити інтер'єр власної оселі. Це буде вдало".

Овен

Фінансові партнери підведуть. Не залучайте до свого бізнесу чужі капітали. Загублені речі не повернуться до вас. Зачекайте із купівлею ювелірних виробів.

Телець

Прибутку не очікується. Спокусливі грошові пропозиції пройдуть повз вас. Колишні фінансові домовленості доведеться переглядати. Спостерігайте за змінами економічної ситуації.

Близнюки

День дрібних фінансових непорозумінь. Зберігайте квитанції. Ви можете двічі сплатити за одну послугу. Розпочатий бізнес не стане прибутковим.

Рак

До обіду гроші просто танутимуть у ваших руках. Губитимуться улюблені речі. Заробітки зменшуються. Не робіть боргів. Віддати їх вчасно ви не зможете.

Лев

Усе складатиметься якнайкраще. Вчасно надходитимуть зароблені гроші. Не відкидайте можливості додаткового заробітку. Порадуйте домашніх обновками.

Діва

Будьте готові вирішувати термінові фінансові проблеми. Не здавайте техніку в ремонт. Не беріть участі у майнових суперечках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 10-16 серпня: чим порадує найкращий тиждень літа

Терези

Не приймайте поспішних рішень щодо розподілу власних фінансів. Можете самі собі спричинити збитки. Протягом дня є ризик втратити значну суму. Не позичайте людям гроші.

Скорпіон

Скоротіть список витрат. Розрахуйтеся з боргами. Не плануйте проведення фінансових переговорів. Це не ваш день.

Стрілець

Ви не бачитимете шляхів покращення фінансової ситуації. Їх зараз дійсно немає. Не змінюйте основного напрямку діяльності. Обходьтеся наявними коштами.

Козеріг

Ви не зможете скористатися заробленими грошима. Знайдуться поважні причини для затримки виплат. Економте.

Водолій

Вдалий день. Вам вдаватимуться фінансові операції. Ввечері надійдуть гроші. Не відмовляйте нужденним у матеріальній підтримці. Жадібні втратять частину заробленого.

Риби

Перевіряйте крани перед виходом з дому. Не залишайте без нагляду працюючу побутову техніку. Можливі побутові аварії.

Щороку з кінця липня до середини серпня в нічному небі можна спостерігати метеорний потік Персеїди. Стало відомо, де краще буде видно літній зорепад.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 13 серпня: чи треба боятися містичної дати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі