Ексклюзиви
неділя, 10 січня 2021 20:00

Гороскоп на 11-17 січня: астрологиня назвала знаки, яким вдаватиметься усе

Гороскоп на 11-17 січня: астрологиня назвала знаки, яким вдаватиметься усе
Подорожі перенесіть на вихідні. Тоді вони точно вдадуться на славу. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 11 по 17 січня пильнуйте за роботою електроприладів, а також під час будівництва і ремонту. Багато чого руйнуватиметься. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"До середи тривають дні Гекати або Темного Місяця, - говорить астрологиня. – Не варто братися до важливих справ. Зведені на цьому тижні будинки дадуть тріщини і будуть визнані аварійними. Господиням варто бути уважними під час роботи біля газової плити. Понеділок і вівторок – дні брехунів. Не дозвольте обвести себе навколо пальця. Зросте кількість аварійних ситуацій. Не варто змінювати сантехніку. Подорожі перенесіть на вихідні. Тоді вони точно вдадуться на славу. Тельці, Раки, Стрільці і Риби не приховуватимуть радості. Цим знакам вдаватиметься усе, чого забажають".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Отримаєте відмову від людей, на підтримку яких розраховували. Разом з коханими візьміться за вивчення чогось нового. Це приємний період, який відкриє перед вами нові горизонти. Заробітки зростають.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не беріть на себе відповідальність за чужі кошти. Недостачу доведеться компенсувати з власної кишені. Підвищується плодючість організму. Можна планувати поповнення у родині.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Настає час рішучого руху вперед. Перші дні тижня не сприяють тому, щоб започатковувати щось. Зараз краще аналізувати помилки, читати, обмінюватися досвідом. Не варто відкривати магазинів. Вони будуть збитковими.

Рак (22 червня – 22 липня)

Перша половина тижня виявиться складною. Працездатність знижується. Не завантажуйте себе роботою. Ближче до вихідних сил, натхнення і бажання працювати стане більше.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Це вдалий час, аби заводити домашніх улюбленців. Собаки та кішки, які з'являться в домі, стануть справжніми друзями і лікарями. Вони швидко здогадуватиметься, де вам болить, і намагатимуться зігріти це місце та втамувати біль.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

З'являться хороші радники і помічники. До них варто прислухатися. Життя перевірятиме на здатність імпровізувати. У п'ятницю надійдуть преміальні. Коханим буде не до романтики. Вам хотітиметься душевної розмови. Замість побачення сходіть на зустріч з друзями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на січень: як на наших гаманцях відіб'ється карантин

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Якщо хочете змінити щось у своєму житті, змініть обстановку. Кохані ображатимуться, що ви приділяєте їм мало уваги. Невелика мандрівка покращить стосунки між вами. Головне опинитися у потрібному місці у потрібний час.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Дійте обережно. Не витрачайте усе до останньої копійки. Частину коштів відкладіть на потреби родини. Відганяйте від себе страх і сумніви. Не робіть рідних заручником своїх почуттів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Якщо хапатися за все одночасно, мало що вдасться. Визначтеся, які справи для вас найважливіші. Залишайтеся пунктуальними. Дотримуйтеся свого слова. Не обіцяйте того, чого виконати не можете.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Добре піде новий курс навчання. Спілкуйтеся з колегами, обмінюйтеся досвідом. У такий спосіб розширите власні горизонти і закладете фундамент для подальшого кар'єрного росту. Кохані почуватимуться щасливими поруч з вами. Проводьте більше часу з сім'єю.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не зволікайте з вирішенням термінових фінансових проблем. Доведеться задовольнитися скромними, але стабільними заробітками. Менше часу проводитимете у колі рідних. Кохані шукатимуть розради серед нових знайомих. Не ревнуйте, а довіряйте.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Якщо кохані будуть поруч, вам ніякі зміни не страшні. Разом переживете світлий і приємний тиждень. Насолоджуйтеся один одним.

Не допускайте екстремальних фізичних навантажень. Ваші судини цього не витримають. Не наражайте життя на небезпеку.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 11-17 січня: астрологиня назвала знаки, яким вдаватиметься усе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути