вівторок, 11 травня 2021 07:00

Гороскоп на 11 травня: чотири знаки, яким щаститиме в усьому

Гороскоп на 11 травня: чотири знаки, яким щаститиме в усьому
Скористайтеся можливістю заробити більше грошей і примножити свої заощадження. Фото: pixabay.com

11 травня різко підвищується плодючість організму. Не допустіть появи небажаної вагітності. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Молодик розпочнеться після заходу сонця, - говорить астрологиня. – Весь день дбайте про завершення розпочатих раніше справ та наведення порядку. Не варто йти на відчайдушні кроки. Ризик не виправдається. Відкладіть на добу початок важливих справ. Дійте обережно і не намагайтеся передбачити результатів своїх дій. Варто бути обачними у стосунках. Овнам, Близнюкам, Козерогам і Рибам щаститиме в усьому. Скористайтеся можливістю заробити більше грошей і примножити свої заощадження".

Овен

Розглядайте можливість участі у нових фінансових проєктах. Але у цей вівторок не можна робити перших внесків. Здійснюйте лише щоденні розрахунки.

Тілець

Не беріть участі у майнових суперечках. Вони вирішуватимуться не на вашу користь. Бережіть свої речі від пошкодження у публічних місцях.

Близнюки

Спостерігатиметься позитивний фінансовий баланс. Можна подумати і про поповнення заощаджень. Порадуйте себе обновкою.

Рак

Оминайте авантюрні фінансові пропозиції. Спостерігайте за зміною економічної ситуації. Не ризикуйте власними грошима.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на травень: чиї мрії почнуть здійснюватися

Лев

Зробіть бажані покупки до обідньої години. Вечірні переговори з фінансових питань краще відмінити. Стережіться шахрайства.

Діва

Грошей обмаль. Господарюйте економно. Позичати велику суму у приватної особи небезпечно. Ви надовго підпадете під залежність від волі кредитора.

Терези

Цей день не принесе суттєвих прибутків. Обмежтеся необхідними щоденними покупками. Пильнуйте під час проведення валютних операцій.

Скорпіон

Ваші спроби збільшити свої прибутки не дадуть відчутних результатів. Фінансова ситуація залишатиметься нестабільною. Не позичайте людям гроші.

Стрілець

Витрати перевищуватимуть заробітки. Не варто займатися питаннями купівлі-продажу нерухомості. Вигідних пропозицій не буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мавка та Лукаш: станцію київського метро перетворили на унікальну галерею

Козеріг

Очікується надходження прибутків. Вдало скористатися ними ви не зможете. Зачекайте з витратами. Добре пройдуть банківські операції.

Водолій

Купувати цінні папери не слід. Пильнуйте під час оформлення фінансової документації. Не допускайте переплати за надані послуги.

Риби

Протягом дня доведеться вирішувати кілька термінових фінансових питань. Будьте готові до незапланованих витрат і до неочікуваних виграшів.

Астрологиня приголомшила прогнозом на цей тиждень. Довідайтеся першими, що принесе середина травня кожному знаку.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 11 травня: чотири знаки, яким щаститиме в усьому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі