четвер, 10 червня 2021 07:01

Гороскоп на 10 червня: як Сонячне затемнення вплине на кожного з нас

Гороскоп на 10 червня: як Сонячне затемнення вплине на кожного з нас
До багатьох повернуться сили і натхнення. Не давайте надто сильно розгулятися своїй фантазії. Фото: pixabay.com

10 червня матимемо молодик і Сонячне затемнення. Це день викривлених фактів та брехливих свідчень. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Думки про особисте життя навіватимуть сумний настрій, - говорить астрологиня. – Не переймайтеся. Вам не дадуть довго сумувати на самоті. Сонячне затемнення вплине на кожного з нас. Відчуємо полегшення. Купа проблем відпаде. Легко буде розпрощатися зі шкідливими звичками і вивести зі свого оточення недоброзичливців. Це час розкриття творчої фантазії. До багатьох повернуться сили і натхнення. Не давайте надто сильно розгулятися своїй фантазії. Цього дня ви легко повірите у вимріяні речі і віддалитеся від реальності. Пізніше доведеться пережити гірке розчарування".

Овен

Надійде частина очікуваних грошей. На преміальні розраховувати не варто. Економте. Покупки краще здійснити пізно ввечері.

Телець

Гроші йтимуть до ваших рук. Справи просуватимуться непогано. Пильнуйте за якістю куплених товарів. Вони можуть мати деякі вади.

Близнюки

Хід фінансових справ не задовольнятиме вас. Не спрямовуйте зусилля на виправлення ситуації. Згодом все владнається.

Рак

Не відмовляйтеся від фінансової підтримки з боку близьких людей чи покровителів. Власних грошей буде замало для здійснення необхідних розрахунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вогняне кільце" сонячного затемнення: де і як спостерігати

Лев

Відкладіть розв'язання важливих грошових питань. Протягом дня займіться наведенням ладу в документації. Від п'ятниці ваші фінансові справи підуть угору.

Діва

Відчуватиметься нестача грошей. Але відмовлятися від необхідного не варто. Вам пощастить знайти бажані речі у крамниці. Ще й ціна приємно здивує.

Терези

Справи рухатимуться надто повільно і безладно. Заробітки не відповідатимуть очікуванням. Не переймайтеся. Чекайте. З нового тижня картина зміниться кардинально.

Скорпіон

Ви можете мати збитки через непродумані дії партнерів. Не пускайте на свій поріг нових знайомих. Вчасно ремонтуйте сантехніку.

Стрілець

Дефіциту коштів не буде. Та здійснити необхідні покупки краще наступного дня. Відкладіть до наступного понеділка розгляд нових фінансових проєктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сонячне зетемнення вдарить по здоров'ю: як уберегтися

Козеріг

Використовуйте будь-яку можливість заробити додаткову суму. Збільшиться відтік грошей. Намагайтеся не робити боргів.

Водолій

Заробіток вийде невеликий. Не витрачайте час на підробітки. Це день приємних витрат. Купуйте подарунки коханим. Побалуйте й себе обновкою.

Риби

Очікувати збільшення рівня заробітку не слід. Докладіть зусиль для утримання бездефіцитного грошового балансу. Не допускайте фінансового ризику.

Астрологиня зробила гороскоп на літо. Цей прогноз повинен прочитати кожен.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 10 червня: як Сонячне затемнення вплине на кожного з нас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі