середа, 01 липня 2020 07:00

Гороскоп на 1 липня: астролог зробила вражаючий фінансовий прогноз

Гороскоп на 1 липня: астролог зробила вражаючий фінансовий прогноз
Вдалим з фінансової точки зору початок липня буде для Дів і Стрільців. Фото: pixabay.com

1 липня гроші йтимуть до ваших рук. Можливе надходження преміальних. Будьте щедрими. Не відмовляйте людям у матеріальній підтримці. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Зранку самопочуття погіршиться, нагадає про себе втома, - говорить астролог. – Під вечір підвищується небезпека серцевих нападів. До групи ризику належать літні люди та післяопераційні хворі. Ефективність праці буде дуже низькою навіть у здорових людей. Через це день видасться важким. Планувати будь-які зміни у веденні бізнесу на цей час не варто. Вдалим з фінансової точки зору початок липня буде для Дів і Стрільців".

Овен

До дефіциту коштів приєднається дефіцит інших матеріальних ресурсів. Запобігти цьому поки що неможливо. Пильнуйте на дорогах. Можливі збитки через пошкодження авто.

Телець

Ви не бачитимете шляхів покращення фінансової ситуації. Порадьтеся з компетентними людьми. Не йдіть на ризиковані кроки. Програєте значну суму.

Близнюки

Для збереження нормальної платоспроможності доведеться переглянути статтю витрат. Банківські операції проходитимуть із затримками. Майте терпіння.

Рак

Ви можете переоцінити свої фінансові можливості. Вдалому вкладанню грошей має передувати добрий розрахунок. Купувати ювелірні вироби не бажано.

Лев

Очікуються невеликі прибутки. Не буде можливості вільно розпоряджатися грошима. Більшість зароблених коштів піде на невідкладні виплати.

Діва

Заробітки потішать. Відчуватиметься застій в особистому житті. Ваші стосунки з партнерами потребують перегляду. Подумайте про можливість якісних змін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зміниться курс долара найближчі місяці - економісти дали прогноз

Терези

День дрібних фінансових неприємностей. Важливі майнові питання краще не вирішувати у цю середу. Покупки не будуть вдалими.

Скорпіон

По можливості перенесіть підписання нових фінансових угод на наступний тиждень. Внесені у нові проекти гроші прибутку не принесуть. Зараз більше таланитиме скупим.

Стрілець

Доходи потроху зростатимуть. Надходитимуть вигідні фінансові пропозиції. Грошей вистачатиме не лише на продукти. Куплений одяг не носитиметься.

Козеріг

Не вистачатиме деякої суми для здійснення великої покупки. Брати гроші у борг не слід. Подумайте над доцільністю цих витрат.

Водолій

Ситуація залишається складною. Доходи не покриватимуть витрат. Знадобиться уміння добре рахувати гроші. Воно допоможе не поглиблювати фінансової кризи.

Риби

Складний день. Не виставляйте на продаж власних речей. Вони підуть за безцінь. Перевіряйте здачу біля каси. Через неуважність можете переплатити за товар чи послугу.

Астролог розповіла, чого чекати від першого тижня липня і як підготуватися до Місячного затемнення.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 1 липня: астролог зробила вражаючий фінансовий прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі