середа, 01 квітня 2020 07:00

Гороскоп на 1 квітня: чого не можна робити у День сміху

Гороскоп на 1 квітня: чого не можна робити у День сміху
Позбавтеся шкідливих звичок і обтяжливих знайомств. Фото: pixabay.com

1 квітня – вкрай невдалий для розумової діяльності час. По можливості відкладіть переїзд та службові поїздки. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Головний біль і розгубленість будуть супроводжувати людей протягом дня, - говорить астролог. - У дорозі на вас чекатимуть аварії та затримки. Виходьте з дому у справах заздалегідь. У День сміху не можна комусь позичати гроші і речі, погрожувати коханим та шантажувати їх, викликати ревнощі і заздрощі. Це добрий час для руйнування. Позбавтеся шкідливих звичок і обтяжливих знайомств".

Овен

Вам набридне одноманітність у стосунках з дружиною (чоловіком). Забажається внести яскраві барви у життя. Думайте про наслідки своїх дій.

Телець

Незавершені колись справи доведеться доводити до ладу. Це призведе до зайвих витрат. Тому придбання нових речей слід відкласти.

Близнюки

Не беріть на себе відповідальність за колективні гроші. У разі нестачі певної суми вам доведеться розраховуватися з власної кишені. Матеріальні претензії партнерів набридатимуть. Варто прислухатися до аргументів. Вони не безпідставні.

Рак

Нехай справи йдуть у звичному руслі. Без прибутку ви не залишитеся. Орендоване у цей день приміщення не окупиться. Кохані забагато часу витрачатимуть на розмови з друзями. Ви будете налаштовані на інтимне спілкування. Шукайте компромісу.

Лев

Деякий час до одержання основного заробітку доведеться зачекати. Господарюйте економно. Можете розраховувати на підтримку близьких людей.

Діва

Усе складатиметься всупереч вашим прогнозам. Будьте готові до незвичного розвитку подій. Доля стосунків у руках ваших обранців. Не виставляйте на продаж свої речі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли чекати дощів і справжнього тепла: синоптик про погоду на квітень та травень

Терези

Не шукайте зустрічі зі своєю половинкою. Особливо якщо людина намагається уникати зовнішніх контактів. Побачення на деякий час краще відкласти.

Скорпіон

Не давайте обіцянок щодо спонсорської підтримки оточуючих. Ваш бюджет не дозволить планувати додаткові витрати. Відкладіть придбання смартфонів.

Стрілець

Удача не буде супроводжувати вас у фінансових справах. Щоб заробити копійку, доведеться чимало працювати. Зменшуйте витрати. Намагайтеся не піддаватися впливу оточуючих. Оцінюйте партнерів за їхніми вчинками.

Козеріг

Стануть у пригоді колись заощаджені гроші. Вони допоможуть безболісно пережити період малих заробітків. Купуйте книги. Невимушене спілкування з представниками протилежної статі принесе задоволення вам обом.

Водолій

Очікується достатньо високий рівень прибутку. Вкладати гроші в переоснащення комп'ютерів не слід. Нові програми можуть зупинити роботу ноутбука.

Риби

Рівень доходів різко знижується. Відкладіть вирішення майнових питань до кінця тижня. Проведіть ревізію своєї бухгалтерії.

Перший тиждень квітня шокує несподіваними зізнаннями друзів і коханих. Знадобиться уміння вигризати свої права та можливості.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 1 квітня: чого не можна робити у День сміху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі