четвер, 12 грудня 2019 15:55

Гороскоп для Скорпіона на 2020 рік: чому доведеться відмовитися від відпустки

Гороскоп для Скорпіона на 2020 рік: чому доведеться відмовитися від відпустки
У 2020 році Скорпіони зможуть зміцнити свої фінансові позиції. Фото: astrozodiac.net

У 2020 році Скорпіонам вистачатиме проблем, але вони вас загартують. Найкраще вестиметься у лютому, березні і грудні. Гірше справи підуть у вересні і листопаді. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Підводьте підсумки чергового етапу життя. Відпочиньте від гонитви за надбаннями, - говорить астролог. - Марно намагатися тримати лідерську позицію. Зараз ви не здатні повести за собою колектив. Вчіться налагоджувати своє життя у нових не завжди зручних умовах".

За словами астролога, у 2020 році Скорпіони зможуть зміцнити свої фінансові позиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Раків на 2020 рік: астролог назвала місяці абсолютного везіння

"Повертайте борги. Звільніть себе від спілкування з ненадійними партнерами по бізнесу. Не варто виставляти на продаж нерухомість, користуватися послугами ріелторів та фінансових консультантів. Серед них буде чимало шахраїв", - каже Максимова.

Перехід на нове місце роботи тільки знизить заробітки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Левів на 2020 рік: коли варто брати шлюб і народжувати дітей

"Враховуйте потреби та інтереси інших членів родини, економічну ситуацію в країні. Зможете впливати на стан справ у державі. Ваша політична активність буде корисною та конструктивною. Через активну соціальну позицію доведеться відмовитися від відпустки. Коханим це навряд чи сподобається. Не намагайтеся зробити щось швидко. Краще важливі справи на трохи відкладасти. Вони вдаватимуться з другої чи третьої спроби".

Не шукайте романтичних пригод. Серед нових знайомих не буде надійних партнерів. Шлюб плануйте через рік.

Найвдаліші одруження у 2020 році відбудуться 27-28 березня. Астролог розповіла, що чекає на сім'ї, які поберуться у високосний рік.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп для Скорпіона на 2020 рік: чому доведеться відмовитися від відпустки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі