неділя, 20 грудня 2020 16:19

Гороскоп для Дів на 2021 рік: коли усе зміниться на краще

Гороскоп для Дів на 2021 рік: коли усе зміниться на краще
Займайтеся справами, які вам до душі. Оточуйте себе однодумцями. Фото: pixabay.com

У 2021 році Діви перетворяться на трудоголіків. Доведеться докласти багато зусиль, щоб хоч щось вдалося. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"На початку року мало що вдаватиметься, - говорить астрологиня. – Роботи буде багато, а заробітки – невисокі. Не виснажуйте себе. Дотримуйтеся режиму сну і більше відпочивайте у вихідні. Переслідуватиме відчуття внутрішньої тривожності".

Не перекладайте своїх обов'язки на інших членів родини.

"Займайтеся справами, які вам до душі, - каже Максимова. – Частіше будьте серед друзів. Участь у колективних проектах дасть гарні заробітки і покращить настрій. Оточуйте себе однодумцями. Пам'ятайте, найтемніша ніч – перед світанком. Скоро ситуація зміниться на краще. Будьте прикладом стійкості для інших і зберігайте філософський погляд на життя".

Навчіться долати сумніви і нерішучість. Намагайтеся доводити розпочаті справи до кінця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яке майбутнє чекає на Зеленського – астрологиня приголомшила прогнозом

"Довіряйте більше власному досвіду, розуму і логіці, ніж внутрішнім переживанням. Заробітки не покриватимуть витрати. Зовсім скоро ситуація зміниться на краще. Не реагуйте на те, що близькі висуватимуть матеріальні претензії. Їхні заробітки будуть ще нижчими за ваші. Заспокойтеся і працюйте на перспективу. Вигідні фінансові пропозиції надійдуть у другій половині року. Готуйтеся до зміни місця роботи або сумісництво кількох посад", - розповідає Олена Максимова.

Обмежте перельоти. Краще пересуватися автобусом або потягом.

"Варто займатися плануванням родини, - каже астрологиня. – Підвищується плодючість організму. Народжуватимуться бажані і люблячі діти, які змінять ваше життя на краще. Більше уваги потребуватимуть діти-підлітки. Якщо працюєте тренером чи вчителем, чужі діти збагатять ваш досвід і зможуть багато чого навчити".

Турбуватиме головний біль і виникати проблеми з пам'яттю. Магнітні бурі і різкі коливання температур позначаться на самопочутті. Підтримуйте нормальний рівень гемоглобіну.

Лютий, червень і жовтень – складні. Травень і серпень – багаті на приємні події.

Залежно від календаря зимове сонцестояння відбувається 21 або 22 грудня в Північній півкулі і 20 або 21 червня в Південній півкулі. 2020-го для України точний час цієї події - 12:02 за Києвом 21 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп для Дів на 2021 рік: коли усе зміниться на краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі