понеділок, 04 лютого 2008 16:56

Гордон Браун перестав бути найвпливовішим британцем

Девід Кемерон став найбільш впливовою людиною в Сполученому Королівстві за версією чоловічого журналу GQ. У рейтингу ста найвпливовіших чоловіків країни лідер консерваторів обійшов прем"єр-міністра Гордона Брауна, який очолював список минулого року.

Третє місце в рейтингу зайняв Джеймс Мердок, четвертий син медіамагната Руперта Мердока. Джеймс очолює діяльність News Corporation в Європі і Азії, направляючи роботу таких видань як The Times і The Sun.

Городон Браун, який очолив уряд в червні 2007 року після відставки Тоні Блера, з 1997 по 2007 роки займав пост міністра фінансів. Його політичний супротивник Девід Кемерон, який стрімко набирає політичної ваги в країні, всього за рік піднявся з сімнадцятого на перше місце в рейтингу найвпливовіших чоловіків країни. Саме з його кандидатурою консерватори пов"язують перемогу на майбутніх парламентських виборах і своє повернення в уряд після більш ніж десятирічного перебування в опозиції, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Гордон Браун перестав бути найвпливовішим британцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі