середа, 01 серпня 2007 08:52

Гордон Браун готує дострокові парламентські вибори у Великій Британії

Лейбористська партія Великої Британії почала підготовку до дострокових парламентських виборів, які можуть відбутися вже у жовтні нинішнього року.

Мартін Солтер, що займає пост заступника голови Лейбористської партії, заявив: "Я можу підтвердити, що партію привели у стан підвищеної готовності до дострокових виборів, які можуть бути проведені не пізніше осені".

Одночасно з цим керівництво лейбористів вже розпочало неофіційні переговори з основними донорами партійної каси. Браун має намір якнайскоріше і ефективніше скористатися тією обставиною, що після його приходу до влади рейтинг лейбористів стрімко зріс.

Про те, що вибори стають дедалі вірогіднішими, свідчать і недавні доручення Брауна. За даними видання, кілька днів тому він розпорядився провести повну ревізію партійної структури, а сам розпочав написання докладної передвиборної програми.

Дострокові вибори відбудуться 18 жовтня (якщо Браун оголосить про необхідність їх проведення на партійному з"їзді лейбористів) або 25 жовтня (якщо він дочекається завершення аналогічного з"їзду головного конкурента - Консервативної партії), пише газета The Times.

Зараз ви читаєте новину «Гордон Браун готує дострокові парламентські вибори у Великій Британії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі