пʼятниця, 27 липня 2007 15:10

Горбачов вважає, що лідерам Росії та Британії не вистачило розуму

Михайло Горбачов призвав політиків Росії не зловживати різкою критикою в адресу Лондона.
Екс-президент СРСР Михайло Горбачов оцінює як ненормальні відносини, що склалися останнім часом між Росією і Великобританією.

Подібні ситуації, визнав він, нерідко виникали і раніше, проте у Москви та її зарубіжних партнерів "вистачило розум і політичної відповідальністі не втрачати зв"язків". Він закликав російських політиків "не втягуватися в різкості" у зв"язку з дипломатичним скандалом. "Нас об"єднують серйозні зв"язки з Великобританією, в Лондоні вершаться серйозні справи", - нагадав Горбачов.

Королівська прокурорська служба Великобританії 25 травня направила Росії запит про екстрадицію Лугового і дістала офіційну відмову. Генпрокуратура РФ мотивує його тим, що Конституція країни забороняє видачу російських громадян іноземним державам.

Представники британської влади неодноразово заявляли у зв"язку із справою Литвиненка, що Конституцію РФ слід змінити, пише Газета.Ру.
Зараз ви читаєте новину «Горбачов вважає, що лідерам Росії та Британії не вистачило розуму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі