середа, 28 листопада 2007 16:52

Горбачов піде на наступні вибори в Держдуму на чолі своєї партії

Колишній президент СРСР Михайло Горбачов розраховує взяти участь в наступних виборах в Держдуму РФ, які пройдуть в 2011 році, на чолі нової партії "Соціал-демократи Росії". Про це Горбачов повідомив в середу в Будапешті, де бере участь в міжнародній конференції Всесвітнього політичного форуму, співпрезидентом якого є.

Горбачов сподівається, що створений ним рух "Соціал-демократи Росії" об"єднає всіх прихильників соціал-демократичних ідей в Росії.

Коментуючи хід нинішньої передвиборної кампанії в Держдуму, Михайло Горбачов охарактеризував ситуацію, як "дуже напружену". Кажучи про опозиційні "марші незгодних", Горбачов відмітив, що "якщо не регулювати процес маршів, то можна отримати Содом і Гомору". "Але є і зловживання влади", - відзначив він.

Михайло Горбачов високо охарактеризував діяльність нинішнього російського президента Володимира Путіна. "Зараз це не тільки управлінець, але і політик. Склався президент", - сказав Горбачов. При Путіні, додав він, відбувся "розворот в політиці", і "стала проводитися політика на користь більшості населення", повідомляє ІТАР-ТАCС.

Зараз ви читаєте новину «Горбачов піде на наступні вибори в Держдуму на чолі своєї партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі