понеділок, 09 листопада 2020 11:52

Google проведе навчання з дистанційної освіти для українських вчителів

Google проведе навчання з дистанційної освіти для українських вчителів
Учасники курсу отримають електронний сертифікат. Фото: pinterest.com

Google Україна за підтримки Міністерства освіти проведе навчання українських вчителів.

На курсі педагоги зможуть безкоштовно навчитися тонкощам дистанційної освіти в умовах карантинних обмежень, повідомляє Освіта.ua.

Курс "Ефективні рішення Google for Education для хмарної взаємодії" допоможе дізнатися про можливості додатків Google Workspace (G Suite) при роботі з веб-інтерфейсом персональних комп'ютерів, використання додатків Google Workspace (G Suite) на мобільних пристроях, а також про опрацювання основних налаштувань безпечної роботи в Інтернеті.

У програмі навчання відеолекції, самостійне опрацювання та складання підсумкового тесту. Курс розрахований на 15 год. Педагоги матимуть змогу отримувати консультації та комунікувати через спеціально організовані зустрічі з тренерами в Google Meet.

Також зазначається, що учасники отримають електронний сертифікат про проходження курсу, який можуть зарахувати як підвищення кваліфікації. Зареєструватися можна за посиланням.

Навчання триватиме з 12 до 22 листопада 2020 року.

У червоній карантинній зоні послабили обмеження для шкіл і дитячих садочків. Дозволили роботу дошкільних навчальних закладів, а також відвідування уроків учнями початкових класів.

Зараз ви читаєте новину «Google проведе навчання з дистанційної освіти для українських вчителів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі