вівторок, 13 квітня 2021 11:16

Google присвятив новий дудл відомому музею
5

13 квітня у Google з'явився новий дудл. Пошукова система присвятила його відомому американському музею мистецтв "Метрополітен" у Нью-Йорку.

The Metropolitan Museum of Art сьогодні святкує 151-річчя. На дудлі від пошуковика зобразили будівлю музею, а також 6 найвідоміших експонатів з його колекції.

Метрополітен-музей - 4-й за відвідуваністю художній музей світу, з'являвся у безлічі кінострічок. Він був заснований групою американських бізнесменів та шанувальників мистецтва, а також провідних художників у 1870 році. 13 квітня музей офіційно відкрили після придбання його першого експоната – римського саркофага.

Із 2018 року право на вільне відвідування музею залишили лише жителям Нью-Йорка. Плата за відвідування наразі становить $25, тобто майже 700 грн.

Фото: скріншот

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Google присвятив дудл українській арктичній станції

22 жовтня в Google офіційно припинили підтримку музичного сервісу Google Play Music. За спроби запустити додаток на Android користувач бачить повідомлення, що сервіс недоступний.

Зараз ви читаєте новину «Google присвятив новий дудл відомому музею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі