вівторок, 15 жовтня 2019 09:31

Гончарук розповів, де опалювальний сезон не почнеться вчасно

Гончарук розповів, де опалювальний сезон не почнеться вчасно
Опалювальний сезон в Україні зазвичай розпочинається орієнтовно 15 жовтня. Фото: з відкритих джерел

Опалювальний сезон в Україні почнеться без особливих проблем.

Винятком є лише два міста - Сміла на Черкащині та Новий Розділ на Львівщині, сказав прем'єр-міністр Олексій Гончарук у відеоблозі "Чашка прем'єра".

"Там ще залишаються певні технічні складнощі та проблеми і, можливо, на декілька днів опалення розпочнеться пізніше", - розповів прем'єр.

За словами Гончарука, насамперед, це пов'язано з тим, що опалення у цих містах подавали приватні компанії і вони "своїми діями створили критичні ситуації".

"І в тому, і в іншому випадку рішення ми знайшли. Уряд ухвалив усі необхідні документи, щоб люди у цих двох містах також перебували в комфорті та не відчували складності з опаленням своїх осель".

Опалювальний сезон в Україні зазвичай розпочинається орієнтовно 15 жовтня. У будинках із централізованим теплопостачанням опалення вмикають, коли середньодобова температура опускається нижче за 8 градусів упродовж трьох днів поспіль.

Зараз ви читаєте новину «Гончарук розповів, де опалювальний сезон не почнеться вчасно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі