понеділок, 06 жовтня 2008 09:45

Гомер Сімпсон навчить американців голосувати на виборах за Обаму

Творці популярного як в США, так і в Європі мультсеріала "Сімпсони" задумали показати американським телеглядачам спеціальну серію, присвячену президентським виборам в країні.

Мультик покажуть за два дні до голосування на виборах в США.

Згідно сценарію, Гомер Сімпсон, потрапивши на виборчу дільницю, намагається віддати свій голос за Обаму. Підійшовши до електронної машини голосування, він говорить: "Прийшов час змін" і натискає кнопку напроти імені сенатора-демократа. Але машина відмовляється прийняти його голос, і віддає шість голосів на користь Маккейна. "Цього не може відбутися в Америці! Тільки якщо в Огайо", - вигукує Гомер. Відзначимо, що цей штат, разом з Пенсільванією та Флоридою є вирішальним полем битви між республіканцями та демократами.

Обурений фальсифікацією Гомер Сімпсон починає крушити автомат. У відповідь розумна машина в буквальному розумінні пожирає виборця, а потім випльовує - неабияк пом"ятого. До Гомера тут же підходить один з членів комісії, щоб прикріпити йому на лисину наклейку з гордим написом "Я проголосував!"

Джеймс Брукс, виконавчий продюсер проекту, стверджує, що мультфільм не несе в собі політичного контексту, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Гомер Сімпсон навчить американців голосувати на виборах за Обаму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі