четвер, 06 грудня 2007 20:30

Головного лікаря звинувачують в отриманні хабара

20 листопада прокуратура Сумської області порушила кримінальну справу щодо головного лікаря обласної лікарні Наталії Стахович, 47 років. Її взяли під варту 21 листопада.

За неофіційною інформацією, у кабінеті лікарки була встановлена відео- та звукозаписувальна апаратура. Камера зафіксувала, як Наталія Стахович брала гроші не лише з пацієнтів, а й працівників лікарні, підприємців.

— 10 тисяч гривень хабара вона отримала від підприємця за  перемогу в тендері на закупку овочів для лікарні, — розповідає заступник начальника управління по боротьбі з економічними злочинами обласної міліції Ігор Власенко. — Ми маємо вже 10 задокументованих епізодів хабарництва.

Наступного дня після затримання Наталії Стахович стало зле. Її  госпіталізували до кардіологічного відділення центральної міської лікарні.

— 22 листопада слідчий звернувся з клопотанням про арешт, але суд  відмовив, — розповідає прокурор області Олександр Горбань. — Обласна прокуратура з цим категорично не згодна. Коли суд звільнив Наталію Стахович з-під варти, ми запросили її до прокуратури й порушили кримінальну справу за іншими фактами хабарництва, що не входили до першого звинувачення. 28 листопада головного лікаря було затримано знову. Підозрювана категорично заперечує факти хабарництва й не має наміру розкаюватися у вчиненому.

Нині Наталія Стахович в місцевому СІЗО. Її кабінет опечатали. Обов"язки головного лікаря виконує його заступник Леонід Горох.

Зараз ви читаєте новину «Головного лікаря звинувачують в отриманні хабара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі