пʼятниця, 05 жовтня 2007 16:09

Головний санлікар Москви закликав москвичів перестати їсти фекалії

Головний санітарний лікар Москви Микола Філатов призвав жителів і гостей столиці відмовитися від вуличного фаст-фуда. Він заявив, що в 70 відсотках зразків для лабораторних досліджень салатного наповнювача для шаурми виявлена кишкова паличка. "Просто кажучи, люди їдять фекалії", - сказав головний санврач столиці.

За словами Філатова, вживати те, що продається в наметах на вулицях міста, небезпечно для здоров"я. Головний московський санлікар вважає, що час вуличних наметів скінчився і, коли москвичі відмовляться від пропонованої в них їжі, то "продавці розоряться і самі підуть з ринку".

Як альтернатива "сумнівним наметам", Філатов порекомендував городянам "солідні мережеві кафе, ресторани, в яких можна швидко і безпечно перекусити".

Минулого літа в Москві вже вводилася заборона на торгівлю шаурмою після того, як проведені перевірки показали, що на 80 відсотках підприємств порушуються санітарні норми і технологія виготовлення інгредієнтів продукту, повідомляє агентство "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Головний санлікар Москви закликав москвичів перестати їсти фекалії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі