Ексклюзиви
четвер, 29 липня 2010 10:41

Головний медик Києва ховається від міліції в психлікарні?

Головний медик Києва ховається від міліції в психлікарні?

Начальник київського главку охорони здоров"я Людмила Качурова, якій під час затримання правоохоронними органами стало погано, потрапила в психіатричну лікарню. Про це газеті "Сегодня" повідомило джерело в главку.

За даними джерела, чиновник уже знаходився там на лікуванні.

Разом з тим в коментарі "Газете по-Киевски" начальник прес-служби столичної міліції Володимир Поліщук повідомив, що Качурова знаходиться "в лікарні швидкої допомоги на Брацлавській, де її зараз тримають під конвоєм".

Видання не змогло потрапити в клініку, але медсестра установи розповіла журналістам, що пацієнтка надійшла зі скаргами на підвищений тиск. Проте, зі слів медсестри, при перевірці тонометр показав нормальний тиск. Вчора Качуровій пропонували зробити обстеження на магнітно-резонансному томографі, але вона відмовилася.

Людмила Качурова була затримана міліцією за зловживання бюджетними коштами у розмірі 1.5 млн. грн., виділеними на "Київський міський центр серця". Крім того, їй інкримінується розтрата 55 млн. грн. під час закупівлі медобладнання.

Як раніше повідомила газета Сегодня з посиланням на джерело в Київпастрансі, один із заступників гендиректора підприємства затриманий і перебуває в СІЗО.
Зараз ви читаєте новину «Головний медик Києва ховається від міліції в психлікарні?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути