пʼятниця, 14 січня 2011 17:49

Голові правління "Укрпрофоздоровниці" Едуарду Колеснику проламали череп

Голові правління "Укрпрофоздоровниці" Едуарду Колеснику проламали череп

Близько 17:00 12 січня невідомий чоловік напав на 71-річного Едуарда Колесника, голову правління закритого акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України "Укрпрофоздоровниця". Той отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку і перелом виличної кістки черепа.

"Едуард Олексійович підходив додому. Зайшов у ліфт будинку по вулиці Мечникова, 18, піднявся на свій поверх. Щойно вийшов, як на нього напав чоловік. Спортивної тілобудови, без маски. З усією сили ударив у голову і втік. У кулаці був якийсь металевий предмет", - розповіло Gazeta.ua поінформоване джерело.

Потерпілого обстежили лікарі. Він відмовився лягати у лікарню. Запевнив, що інтенсивно лікуватиметься удома.

Едуард Колесник — заслужений лікар України, кандидат медичних наук, автор книг про курортологію. Очолює товариство "Укрпрофоздоровниця" — лідера на ринку санаторно-курортних послуг в Україні. Це товариство об'єднує понад 80 лікувально-оздоровчих закладів у різних міста країни: Ялті, Алушті, Євпаторії, Саках, Одесі, Миколаєві, Моршині, Миргороді, Дніпропетровська, Харкова, Києва.

Все майно "Укрпрофоздоровниці" належить Фонду профспілок України та Фонду соціального страхування. Однак чиновники постійно хочуть передати його до Фонду держмайна або комунальної власності території, на якій знаходяться санаторії. З 1997 року тривають суди, однак санаторії залишають профспілкам.

Торік у серпні голова Ради міністрів Криму Василь Джарти запропонував президенту передати санаторії у підпорядкування місцевій владі. Після того на заклади посипались перевірки: міліція, Служба безпеки України, прокуратура, податкова інспекція, екологи, санепідемстація, рятувальники, управління земельних ресурсів, водна, ветеринарна і рибна інспекції. Однак забрати майно у профспілок досі не вдалось.

Зараз ви читаєте новину «Голові правління "Укрпрофоздоровниці" Едуарду Колеснику проламали череп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі