вівторок, 09 березня 2010 12:33

Головбух вкрала 150 тисяч шляхом "помилкових перерахувань"

Головбух вкрала 150 тисяч шляхом "помилкових перерахувань"

До 7 років позбавлення волі засуджено 35-рiчну мешканку Марiуполя Свiтлану Дурасову за розтрату грошових коштів. Вона працювала головним бухгалтером у приватній фірмі.

Ранiше жiнка вже судилася за розтрату, розкрадання в особливо великих розмірах, підробці документів і перевищення посадових повноважень.

Судимість не перешкодила їй влаштуватися головним бухгалтером у велику компанію.

Оперуючи електронною системою клієнт-банк, головний бухгалтер переводила невеликі за мірками підприємства суми по 5-20 тисяч гривен на банківські рахунки інших компаній.

Після переказу коштів, зловмисниця приходила та пояснювала, що сталася помилка. Потім отримувала у банківських установах готівку і клала її у свою кишеню – тобто, привласнювала.

Підприємство, в якому працювала Світлана, займається купівлею-продажем металопродукції. Головний бухгалтер обібрала його більш, нiж на 150 тис. грн.

Апеляційний суд Донецької області відправив жінку до колонії на сім років. За вироком майно зловмисниці підлягає конфіскації. Їй також заборонено обіймати посаду головного бухгалтера протягом 3 років після звільнення.


Зараз ви читаєте новину «Головбух вкрала 150 тисяч шляхом "помилкових перерахувань"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі