неділя, 18 березня 2007 15:09

Голова Туркменістану незадоволений стереотипами на телебаченні

Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухаммедов оголосив сувору догану міністрові культури і телерадіомовлення Енебай Атаєвій "за послаблення контролю над роботою національного телебачення і низьку якість телепередач".

"На наших блакитних екранах, як і раніше, замало по-справжньому цікавих, високохудожніх передач", - відзначив глава держави. "Причина - в наслідуванні накатаних зразків і колишніх стереотипів, у відсутності творчого пошуку", - вважає президент, забажавши прийняти термінові заходи для кардинального виправлення ситуації.

В період правління колишнього президента Сапармурата Ніязова майже 70% телеефіру заповнювали пісні і танці численних професійних і самодіяльних колективів. Про головні ж новини дня туркмени до цих пір дізнаються лише в 21:00 в телепрограмі "Ватан" ("Батьківщина"), яка виходить одночасно на всіх каналах, пише Газета.ru.

Зараз ви читаєте новину «Голова Туркменістану незадоволений стереотипами на телебаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі