неділя, 02 грудня 2007 10:35

Голосування на виборах в Держдуму РФ завершилося на Камчатці

На Камчатці завершилося голосування на виборах в Держдуму і Законодавчі збори Камчатського краю першого скликання, повідомив представник краєвого виборчкома.

У 20.00 місцевого часу закрилися виборчі ділянки, комісії приступили до обробки бюлетенів.

За даними на 19.00 місцевого часу, у виборах депутатів Держдуми взяли участь 53,86% виборців, у виборах в Заксобраніє краю - 53,78%.

"Серйозних порушень в ході голосування виявлено не було", - сказав представник краєвого виборчкома.

У 2003 році у виборах взяли участь 51,23% виборців камчатки.

Одночасно з виборами депутатів Державної Думи на півострові пройшли вибори депутатів Законодавчих зборів Камчатського краю першого скликання, думи Петропавловська-Камчатського і голів трьох муніципальних районів, додаткові вибори депутатів зборів депутатів трьох сільських поселень і міста Вілючинська.

У Законодавчі збори краю, утвореного 1 липня 2007 року злиттям Камчатської області і Коряцького округу, увійдуть 50 депутатів. За партійними списками обиратимуться 27 з них, 13 - по одномандатних округах на території області і десять - на території округу. На 50 місць в парламенті краю претендують 290 кандидатів. На 32 депутатських місця в парламенті Петропавловська претендують 74 кандидати.

Підсумки виборів в Держдуму підводитимуть виборчі комісії Камчатської області і Коряцького округу, а по виборах в Закзібрання краю - тимчасова краєва виборча комісія.

Для 267 тисяч виборців Камчатського краю працювали 210 виборчих ділянки, зокрема 180 - на колишній території Камчатської області і 30 - на колишній території Коряцького округу, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Голосування на виборах в Держдуму РФ завершилося на Камчатці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі