середа, 19 серпня 2020 19:06

Голлівудську зірку поховають в українському селі

Голлівудську зірку поховають в українському селі
Село Загірці знаходиться в Білогірському районі Хмельницької області. Фото: Reuters

Відомого голлівудського актора Міккі Рурка після смерті поховають на Хмельниччині.

Так, ще в минулому році легендарний актор заявив, що хоче бути похований в Україні та розпорядився, щоб його могила знаходилась в селі Загірці Хмельницької області. Про це повідомив журналіст Юрій Гула на своїй сторінці у Facebook .

Як зазначається, помічник актора, Дмитро Корнійчук прилетів в Україну спеціально, щоб вибрати місце на кладовищі для Міккі.

"Як умру, то поховайте мене в Україні. Пам'ятаєте історію про Міккі Рурка, який побажав бути похованим в маленькому українському селі? Цю ідею він не залишив! І його персональний асистент Дмитро Корнейчук прилетів з Лос-Анджелеса в Загірці. Місце для Міккі обрано!" - написав журналіст.

Варто зазначити, що с. Загірці знаходиться в Білогірському районі, Хмельницької області. Там живе бабуся та похована рідня його друга та помічника Дмитра Корнейчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ембер Хьорд обурила мусульман

Наразі Міккі Рурк живе в Нью-Йорку. Він став відомим завдяки таким фільмам, як "Дев'ять із половиною тижнів", "Дика орхідея" і "Рестлер". Пізніше знявся у "Серці янгола" і "Залізній людині 2".

Акторка та суперфіналістка "Голосу країни" Анна Трінчер опублікувала відео, на яких демонструє поцілунки з дівчатами. На відео Трінчер позує зі своєю колегою по серіалу "Школа" Іриною Кудашовою. Акторка дає понюхати свою футболку подрузі, після чого вони ніжно цілуються.

Зараз ви читаєте новину «Голлівудську зірку поховають в українському селі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі