четвер, 06 грудня 2007 09:19

Голлівудський актор Кіфер Сазерленд сів у в"язницю

Голлівудський актор Кіфер Сазерленд сів у в"язницю

Голлівудський актор Кіфер Сазерленд засуджений на 48 діб в"язниці за водіння в нетверезому вигляді. Повідомляється, що він вже почав відбувати своє покарання.

У вересні цього року поліція зупинила автомобіль Сазерленда і виявила, що вміст алкоголю в його крові перевищує норму. Під час суду приблизно місяць опісля актор не став заперечувати висунуті проти нього звинувачення.

"Кіфер прийняв рішення відправитися у в"язницю негайно", - сказав агентству Ассошіейтед прес адвокат Сазерленда Блер Берк.

Відносна жорсткість вироку пов"язана з тим, що Сазерленд попався на водінні в нетверезому вигляді удруге за останні три роки, і його випробний термін по першому подібному правопорушенню ще не закінчився.

40-річний Кіфер - син знаменитого актора Дональда Сазерленда - став знаменитим, завдяки головній ролі в телесеріалі "24", де він грає співробітника спецслужб по боротьбі з тероризмом.

За домовленістю з американською прокуратурою Сазерленд відбуває свій тюремний термін в перерві між зйомками "24", тому його наступні серії повинні вийти в ефір в строк, повідомляє Би-би-си.

Зараз ви читаєте новину «Голлівудський актор Кіфер Сазерленд сів у в"язницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі