понеділок, 26 лютого 2007 17:50

Голландська журналістка прикувала себе наручниками до Х"ю Гранта

Х"ю Грант став жертвою своєї шанувальниці - голландської журналістка прикувала себе наручниками до актора. Інцидент відбувся перед прем"єрою мелодрами "Music and Lyrics", на яку Х"ю Грант прилетів до Голландії.

Силці Сийбен, за словами очевидців, "з"явилася з нізвідки і защипнула наручники на зап"ясті актора". Ніхто нічого не збагнув.

Журналістка телеканалу 101 пробула в такому стані 10 хв - саме стільки знадобилося поліцейським, щоб визволити Гранта із сталевих наручників.

- Це було неймовірно, вона з"явилася з нізвідки, і Грант не міг навіть зрозуміти, що відбувається. Проте він повівся як професіонал - ні слова не кажучи чекав, поки його звільнять, - сказав один з очевидців.

Після інциденту Х"ю Грант продовжив свій шлях у кінотеатр, в якому і відбулася прем"єра мелодрами "Music and Lyrics", у якій Грант зіграв в парі з актрисою Дрю Беррімор.

Новий фільм за участю Х"ю Гранта розповідає про героя на ім"я Алекса Флетчер, колишнього суперзірку, чия популярність з часом почала згасати, і в результаті практично зійшла нанівець. Далі по сценарію героєві випадає останній шанс і поступає пропозиція записати дует з популярною співачкою.

Для цього Алексу необхідно за пару днів написати текст для пісні, чого він раніше ніколи не робив. У результаті він зустрічається з дівчиною на ім"я Софія (Дрю Беррімор), і між ними незабаром виникають відчуття, повідомляє Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «Голландська журналістка прикувала себе наручниками до Х"ю Гранта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі