середа, 20 червня 2007 19:57

Голландська поліція затримала водія, який 67 років їздив без прав, аварій і техогляду

Голландська поліція затримала в Еймейдені 84-річного городянина, який 67 років їздив на автомобілі без посвідчення водія.

Правоохоронці виявили порушника при спробі перевірити його страховку. За всі 67 років автомобіліст жодного разу не потрапив в дорожньо-транспортні пригоди і не отримав жодного штрафу. Він зізнався, що його машина не застрахована і не проходила техогляд, після чого завірив поліцейських, що відвезе свій автомобіль на звалище.

Це вже не перший випадок, коли в Нідерландах затримується автомобіліст, який десятки років їздив без прав водіїв. Так, в березні 2005 року в місті Алкмаар поліція заарештувала 64-річного чоловіка, який їздив без прав протягом 41 року. Затриманий заявив, що щорічно проїздив 90 тисяч кілометрів. Таким чином, без посвідчення водія він подолав близько трьох з половиною мільйонів кілометрів. За словами чоловіка, він вперше сів за кермо в 23 роки, весь час їздив без прав і жодного разу не потрапив в ДТП, повідомляє NEWSru.



Зараз ви читаєте новину «Голландська поліція затримала водія, який 67 років їздив без прав, аварій і техогляду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі