середа, 06 червня 2007 13:05

Голівудська зірка побив службовця московського готелю (ФОТО)

Антигерой кривавих тарантіновськіх фільмів Майкл Медсен днями влаштував справжнісінький бешкет з мордобоєм в московському готелі. Голлівудська зірка якийсь час назад приїхав до Москви на зйомки в російсько-американському фільмі "Пророк. Місія п"ятого ангела". Із слів співробітників кінокомпанії "Цар", з першого дня свого перебування в готелі "Міжнародний" на Краснопресненській набережній Медсен перетворив існування постояльців і персоналу на справжнє пекло. Поводився актор агресивно і неадекватно.

- Але те, що відбулося позавчора вранці, не укладається ні в які рамки, - розповіла піар-директор кінокомпанії "Цар" Наталія Ракитська. - Майкл Медсен напав на службовця готелю і двічі ударив його дверима свого номера по обличчю.

Окрім дружини, до кінозірки ніхто підійти не зважився. Безстрашна Діана Морган умовила свого "скаженого пса" повернутися в номер і втихомиритися.

Дивно, але адміністрація готелю вирішила не звертатися в міліцію. Мабуть, порахувала, що не варто псувати репутацію елітного готелю. Побитого службовця просто відпустили додому.

Слідом за ним готель покинула і дружина Майкла Медсена. Жінка просто втомилася від витівок зоряного чоловіка і відлетіла додому, повідомляє Комсомольська Правда.

Зараз ви читаєте новину «Голівудська зірка побив службовця московського готелю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі