понеділок, 03 вересня 2007 08:44

Глюкоzа привезла свою дочку в Москву (ФОТО)
6

Популярна співачка Глюкоzа і молода мама нарешті повернулася до Росії з Іспанії, де в травні в елітній клініці Hospital del Sol народила дочку Лідочку.

Глюкоzа прилетіла у Внуково-3 на приватному літаку чоловіка співачки Олександра Чистяков.

Міцно притискуючи до себе 4-місячного маля, співачка першою вийшла із залу прильоту разом з сином чоловіка від першого шлюбу Сашею. А вже услід за нею з"явилися Чистяков з мамою і помічницею Наташі, яка наглядала за улюбленою собачкою співачки.

Співачка планувала повернутися до Москви декількома місяцями раніше. Але у неї виникли деякі труднощі під час оформлення документів на немовля і вона була вимушена відкласти виліт до Москви.

Нагадаємо, що до Іспанії, де у чоловіка Наталії Олександра Чистякова є свій будинок, Іонова виїхала саме на його прохання.

Як і обіцяла Наташа, свою кар"єру вона продовжить восени. Бути домогосподаркою не входить в її плани. Для співачки вже готові нові пісні, до запису яких вона приступить відразу, як тільки розбереться з домашніми справами, пише  "Твой ДЕНЬ".


Зараз ви читаєте новину «Глюкоzа привезла свою дочку в Москву (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі