понеділок, 17 вересня 2007 10:00

Глюкоzа похрестила дочку (ФОТО)
6

4-місячну Ліду привезли до церкви, в якій хрестили її прабабусю Співачка й молода мама, що недавно повернулася до Москви з Іспанії, охрестила свою 4-місячну доньку Лідочку.

Священне таїнство відбулося в тому ж храмі, де хрестили саму співачку та її любу бабусю, на честь якої вона й назвала малу.

У церкву Святої Живоначальної Трійці, що неподалік від Останкинського ставка, першою приїхала хресна мати дівчинки, подруга чоловіка співачки Лариса. Спочатку на цю роль планувалася подруга сім"ї Ксюша Собчак, але незадовго до хрестин Наташа з чоловіком Олександром Чистяковим змінили рішення. А хрещеним батьком став, як і було вирішено раніше, продюсер співачки Максим Фадєєв.

Хресна мама сама узялася за організацію процесу хрещення. У подарунок вона привезла з собою ікону Святої Лідії – покровительки хрещениці, а для Наташі й Олександра вона приготувала іншу ікону – Миколи Чудотворця. Дочекавшись, поки до церкви під"їде Максим Фадєєв, Лариса повела його в невеличку кімнату в церкві, щоб обговорити всі тонкощі священного таїнства з отцем Миколою.

А в цей час до храму під"їжджали рідні Іонової та Чистякова – батьки Наташі, обидві її бабусі, мама Олександра Тамара Белабеківна. Сама співачка приїхала з чоловіком і його сином Сашком. У супроводі охорони 21-річна Наташа (яка, до речі, після народження дочки стала ще чарівнішою) із закутаним в рожеву ковдрочку малятком на руках попрямувала до церкви. Усміхнена співачка, яка з хвилюванням чекала цього дня, прагнула не обділити увагою нікого з родичів.

Хрещення

До хрестин онуки свекруха співачки власноруч сплела для неї теплий костюмчик, щоб малятко, не дай бог, не застудилося на осінньому холоді. Але Тамара Белабеківна марно турбувалася й переживала – під час самого обряду сірі хмари над церквою розсіялися і засяяло сонце. Церемонія тривала більше години, але після її закінчення молода мама ненадовго затрималася в церкві. Вона помолилася й поставила свічки за здоров"я близьких.

– Я неспроста вибрала цю церкву для хрещення, – поділилася з "ТД" щаслива Глюкоzа. – Тут хрестили і мене, і мою бабусю Ліду, і мою прабабусю теж! Я вірю, що це місце священне для нашої сім"ї, адже під час обряду Ліда поводилася дуже спокійно, вона жодного разу навіть не заплакала, навпаки - посміхалася.

А ось сина Чистякова Сашу обряд трохи втомив. Рухливий і активний хлопчик стійко витримав усю церемонію й лише на виході з храму попросився на руки до Наташі. Співачка, яка обожнює Сашу, з радістю підняла важкого хлопчика й донесла до машини.

Після хрестин Наташа разом із усіма родичами попрямувала на традиційний обід, повідомляє Твій день.

Зараз ви читаєте новину «Глюкоzа похрестила дочку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі