середа, 20 лютого 2008 08:54

Глюкоза летить у США на штучне запліднення

Глюкоза летить у США на штучне запліднення
Співачка Глюкоза зробила сенсаційне визнання: у її найближчих планах народження двійнят

Двійні, як відомо, з"являються на світ украй рідко, а тому, вирішивши не покладатися  на щасливий випадок, Наташа збирається удатися до допомоги медицини.

Зачати співачка вирішила за допомогою пробірки. У цьому Наталії Іоновій і її чоловікові Олександру Чистякову допоможуть американські фахівці. Найближчими  днями подружжя збирається відлетіти у США, щоб удавно підібраній клініці проконсультуватися з фахівцями і здати всі необхідні аналізи.

Думка народити одночасно двох дітей виникла у сім"ї популярної артистки не просто так. Як зізналася сама Глюкоза, вони з Олександром вже втомилися сперечатися, кого б вони хотіли більше – хлопчика чи  дівчинку. Вихід знайшовся сам собою: подружжя вирішило, що їм необхідні двійнята. За словами фахівців, єдине, що гарантує подружжю народження близнят – це штучне запліднення.

"Я хочу народити відразу двійнят! – говорить Наташа. – І імена я вже придумала: Микола і Віра!"

Окрім дочки Лідочки, яка з"явилася у Наталії і Олександра у травні 2007 року, у сім"ї є ще одна дитина – 8-річний син Олександра Саша.

"Навіть виїжджаючи на короткий час, я дзвоню додому по кілька разів на день, щоб дочка не забувала мене, – говорить Наташа. – І взагалі, я не люблю залишати Лідочку з чужими людьми. Я ревную її навіть до няньок!"

До методу штучного запліднення вдаються пацієнтки, що мають проблеми з репродуктивною системою. Проте завести дитину з пробірки наважуються й ті, хто хоче мати двійнят, адже вірогідність народити двійнят у такий спосіб набагато більша. Методом АЧ (екстракорпоральне запліднення) скористалася "красуня" Джулія Робертс, у якої народилися відразу хлопчик і дівчинка. Поп-діва Дженіфер Лопес протягом двох років намагалася зачати дитину, але безрезультатно. Зате після звернення в клініку вона успішно завагітніла і з дня на день народить близнят, пише газета "Жизнь".

Зараз ви читаєте новину «Глюкоза летить у США на штучне запліднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі