середа, 28 серпня 2013 00:14

Главу Чечні звинуватили в їзді зі швидкістю 241 кілометр на годину

Главу Чечні звинуватили в їзді зі швидкістю 241 кілометр на годину
Фото: kadyrov_95 / Instagram

Активісти руху звинуватили главу Чечні Рамзана Кадирова в їзді зі значним перевищенням швидкості.

Активісти посилаються на відео, яке 27 серпня було опубліковано в Instagram Кадирова. Три відеоролика (1,2,3) демонструють як хтось катається по трасі зі швидкістю, що досягає 241 кілометр на годину. У салоні автомобіля голос, схожий на Кадирова, каже: "Гудермес - місто казки і чудес".

Також видно, що автомобіль в'їжджає в Хоси-Юрт (Центорой) - родове село глави Чечні. При цьому водій періодично рухається по смузі зустрічного руху.

Активісти наводять цитату Кадирова про порушників правил дорожнього руху: "Той, хто усвідомлено порушує правила, створює аварійну обстановку, подібну до терориста. Обидва зазіхають на життя мирних людей ".

Порівняння порушників ПДР з терористами Кадиров зробив у своєму пості в Instagram від 15 серпня 2013 року. Пост був присвячений тонуванню скла. Також Кадиров розповів про зустріч з представниками чеченського ГИБДД. "Нещодавно в результаті ДТП загинули чотири людини. Винуватець аварії до цього 12 разів грубо порушував на дорогах, але не був позбавлений прав. Таке не має повторитися. Необхідну допомогу ми співробітникам ГИБДД надамо. А найголовніша допомога - дотримуватися ПДР! ", - Написав Кадиров.

Згідно з правилами дорожнього руху, на російських дорогах максимально дозволеною є швидкість 90 кілометрів на годину (110 кілометрів на годину на магістралях). З 6 серпня 2013 набули чинності поправки, що дозволяють на деяких трасах збільшити максимальну швидкість до 130 кілометрів на годину за умови, що дорога відповідає необхідним вимогам безпеки.

Зараз ви читаєте новину «Главу Чечні звинуватили в їзді зі швидкістю 241 кілометр на годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі