неділя, 23 квітня 2023 21:00

Головні новини дня: обстріл Херсонщини та вибух у Харкові

Головні новини дня: обстріл Херсонщини та вибух у Харкові
Російські загарбники вдарили по Херсонщині. Фото: eastnews.ua

Gazeta.ua нагадує головні новини неділі, 23 квітня.

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку. Зокрема, авіація Сил оборони за добу завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Також було збито два ворожих розвідувальних БпЛА типу "Мерлін" та один – "Орлан-10".

Російські окупанти вкрили масованим вогнем село Кізомис Білозерської громади Херсонської області. Були атаковані десятки будинків, автомобіль правоохоронців і школа, є поранені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїльська система оповіщення про обстріли вже в Україні: Ігнат розповів деталі

У Новобаварському районі Харкова стався вибух на автозаправочній станції. Ніхто не постраждав. Поліція відкрила провадження за статтею "диверсія". Вона передбачає довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Росіянам, які звикли жити та відпочивати в окупованому Криму, варто звикати до звуків повітряної тривоги. А наступний курортний сезон на півострові буде оголошено "сезоном бавовни". Про це в ефірі телемарафону начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Зараз ви читаєте новину «Головні новини дня: обстріл Херсонщини та вибух у Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі