середа, 13 лютого 2008 20:39

Глава Пентагону впав зі східців і зламав плече

Через погані погодні умови Пентагон ледве не лишився без керівника. Міністр оборони США Роберт Гейтс послизнувся і зламав плече. Травма зашкодила йому виступити перед Конгресом з приводу збільшення бюджету відомства.

З зламаним плечем Гейтса доставили в госпіталь імені Уолтера Ріда у Вашингтоні, де надали термінову медичну допомогу. Після цього він покинув лікарню і продовжив виконувати свої обов"язки.

64-річний глава Пентагону посковзнувся на сходинках власного у вівторок увечері, проте рішення про госпіталізацію було ухвалене лише вранці в середу.

У зв"язку з подією міністрові довелося скасувати свій виступ на призначених на середу слуханнях у Конгресі США з приводу бюджету Пентагону на 2009 фінансовий рік. Замість нього там виступить його перший заступник Гордон Інгленд.

Столиця США вже протягом доби знаходиться у владі холодного фронту. Зараз температура у Вашингтоні не перевищує 0 градусів за Цельсієм, внаслідок чого на тротуарах утворилася ожеледиця.

Нагадаємо, окрім поточних витрат Пентагону цього року Буш планує попросити у конгресу ще приблизно 70 мільярдів доларів як "термінові" витрати на військові операції в Іраку і Афганістані, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Глава Пентагону впав зі східців і зламав плече». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі