середа, 01 жовтня 2008 15:44

Глава МВС Ірану зізнався, що отримав підроблений диплом Оксфорда

Міністр внутрішніх справ Ірану Алі Кордан зізнався в тому, що отримав підроблений диплом Оксфордського університету після того, як члени іранського парламенту поставили під сумнів достовірність його вченого ступеня.

"У листі до президента Кордан заявив, що він підтримав звинувачення на адресу людини, яка стверджувала, що представляє Оксфордський університет в Тегерані, після того, як він (міністр) зрозумів, що його диплом був підробкою", - пише урядова газета "Іран".

Зізнання в тому, що його диплом - підробка, міністр озвучив після того, як британський університет відмовився визнати те, що іранський міністр отримував там яку-небудь кваліфікацію.

"За останні вісім років я ніколи не сумнівався в достовірності мого диплома, тому я поставив це питання на голосування про довіру", - написав Кордан в листі до президента Ірану Махмуда Ахмадінеджада, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Глава МВС Ірану зізнався, що отримав підроблений диплом Оксфорда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі