неділя, 16 листопада 2008 13:33

Глава МВФ вважає план G20 "кроком до розв"язання фінансової кризи"

Глава Міжнародного валютного фонду (МВФ) Домінік Стросс-Кан привітав план дій, прийнятий за підсумками саміту країн "Великої двадцятки" (G20) у Вашингтоні і назвав його "значним кроком вперед, зробленим міжнародним співтовариством до тіснішої співпраці, націленої на розв"язання світової фінансової кризи". "Найбільш важливим ухваленим рішенням в ці вихідні стала угода за планом дій і зобов"язання всіх учасників рішуче і повністю його виконувати. МВФ надасть рішучу підтримку цим зусиллям", - йдеться в поширених матеріалах фонду від імені Стросс-Кана.

Глава МВФ також привітав зобов"язання країн "двадцятки" збільшити ресурси кредитної організації. Зокрема, Стросс-Кан подякував прем"єр-міністру Японії Таро Асо за пропозицію надати МВФ до 100 млрд дол. для допомоги країнам, що постраждали в результаті світової фінансової кризи, підкреслюється в матеріалах, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Глава МВФ вважає план G20 "кроком до розв"язання фінансової кризи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі