Ексклюзиви
четвер, 06 березня 2008 09:09

Гітарист Rolling Stones Кіт Річардс вперше знявся в рекламі (ФОТО)

Гітарист групи Rolling Stones Кіт Річардс став новим рекламним обличчям французької фірми LouisVuitton, що займається предметами розкоші.

У своїй першій в житті рекламній кампанії 64-річний Річардс, який в юності був відомий своєю пристрастю до наркотиків, зображений сидячим з гітарою на ліжку в готелі. Поряд з ним лежить старомодна валіза з відкритою книгою і чашкою. Світло настільних ламп затінюють чорні хустки з черепами.

"Деякі подорожі не можна описати словами", - свідчить напис на фото, зробленому відомим американським фотографом Енн Лейбовіц. Реклама повинна з"явитися в журнальній пресі в наступному місяці.

Доходи від цієї реклами Річардс планує пожертвувати екологічному проекту Climate Project, який ініціював колишній віце-президент США і лауреат Нобелівської премії Ал Гор, і який підтримує LouisVuitton.

Раніше в рекламі LouisVuitton брали участь такі зірки як Катрін Деньов, Скарлетт Йоханссон і Ума Турман, а також президент СРСР Михайло Горбачов.

У основі нової рекламної акції LouisVuitton лежить ідея art duvoyage. "Кампанія будується на "подорожі особи", що має на увазі кардинальні зміни в житті людини. Тому ми зупинилися на людях, з чиїм ім"ям асоціюються великі зміни", - розповідав раніше віце-президент по маркетингу LouisVuitton Пьєтро Беккарі, повідомляє AFP.

Зараз ви читаєте новину «Гітарист Rolling Stones Кіт Річардс вперше знявся в рекламі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути