неділя, 27 січня 2008 16:33

Гільдія режисерів США назвала кращий фільм року

Брати Ітан і Джоел Коени отримали вищу нагороду Гільдії режисерів США.

Церемонія вручення пройшла в Лос-Анджелесі. Кращим став фільм "Людям похилого віку тут не місце". Шанси Коенів на отримання найпрестижнішої кінопремії "Оскар" після цієї перемоги різко зросли. Особливо якщо врахувати, що на цю нагороду картина "Людям похилого віку тут не місце" висунута відразу у восьми номінаціях.

"Завжди приємно, коли тебе хвалять критики і глядачі. Але добитися визнання людей, які роблять те ж, що і ти сам, - це щось особливе", - признався на церемонії вручення премії Гільдії кінорежисерів Джоел Коен.

Фільм "Людям похилого віку тут не місце" залишив осторонь інших претендентів. Зокрема - картину "До дикої природи", яку зняв актор і режисер Шон Пенн. Тим часом, сьогодні в Лос-Анджелесі пройде ще одна церемонія. Нагороди вручать кращим акторам. Є шанс отримати премію у все того ж фільму "До дикої природи" Шонна Пенна. Він представлений в чотирьох номінаціях.

Слідом за ним все ті ж "Людям похилого віку тут не місце" і "Майкл Клейтон". Хто переможе на церемонії визначать самі актори. У ній братимуть участь зірки Голлівуду, зокрема Рассел Кроу, Джон Траволта, Том Круз. Церемонія обіцяє стати найбільш зоряною, оскільки решта етапів сезону кінонагород Голлівуду була зірвана страйком Гільдії сценаристів, яка почалася ще в листопаді минулого року, повідомляє Ліга онлайн.

Зараз ви читаєте новину «Гільдія режисерів США назвала кращий фільм року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі