вівторок, 20 листопада 2007 10:47

Гібрид Волги і Порша розмальований комуністичними сюжетами (ФОТО)

Спільними зусиллями московських ательє Р.А.Д. і Cardi побудована машина, що отримала ім"я "Волга-каєнн". Вона створена на базі позашляховика Porsche, зовні дуже схожа на ГАЗ-21 "Волга" 1957 року випуску, але не має з нею жодної спільної деталі. Кузов, включаючи силову структуру, виготовлений "з нуля". Інтер"єр, що відтворює стиль старої "Волги" також створений наново, і зберігає всю функціональність Porsche Cayenne. Машина прикрашена канонічними комуністичними сюжетами, виконані аерографією і мозаїкою із страз Swarovski.

Один російський бізнесмен звернувся в московське ательє Cardi, щоб замаскувати новенький Porsche Cayenne під стару "Волгу". Ательє погодилося виконати замовлення, але, оскільки проект виявився вельми складним з технічної точки зору, підключило до роботи ще одне московську фірму - Р.А.Д. ("Російський Автомобільний Дизайн").

Фахівці Cardi координували роботу, відповідали за обробку салону, розпис машини, придумували колісні диски. Загалом, Р.А.Д. якраз і виконав основний об"єм робіт, а саме спроектував і побудував кузов, інтер"єр з новою панеллю приладів, стеклопідйомниками та іншим, повідомляє newsland.

Зараз ви читаєте новину «Гібрид Волги і Порша розмальований комуністичними сюжетами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі