середа, 17 листопада 2010 20:03

Героя стрічки "Тарас Бульба" розстріляли в Москві через ДТП

Героя стрічки "Тарас Бульба" розстріляли в Москві через ДТП

У середу у Москві був поранений, відомий за фільмами "Бригада" та "Бумер", актор Володимир Вдовиченков. У нього вистрілили з травматичного пістолета в результаті дорожньої сварки.

Цю інформацію підтвердили в ГУВС і в театрі імені Вахтангова.

Інцидент стався на Композиторській вулиці в районі Арбата. Травматичну зброю використав водій автомобіля Nissan X Trail. Його іномарка зіткнулася на московській вулиці з позашляховиком Audi Q5, за кермом якого сидів 39-річний актор, який прославився "бандитськими образами" в кіно.

З'ясувалося, що номери на машині того, хто стріляв були крадені. У міліції не виключили, що він може бути причетний до вуличних розбоїв.

За попередньою інформацією, в артиста потрапили 3 кулі: одна попала в підборіддя, інша - у груди, третя - в пахвову западину. Його доставили в лікарню.

"Злочинець з місця пригоди зник, - пояснило джерело в правоохоронних органах. - Через що стався конфлікт, поки невідомо. На місці працює оперативно-слідча група".

У розшук оголошений автомобіль Nissan X Trail сріблястого кольору з номером Е 617 ЕТ 177 RUS. Введений план "Перехоплення".

Сам постраждалий від вичерпних коментарів відмовляється.

"Коментувати нічого не буду, почуваю себе відмінно, дякую", - сказав актор Вдовиченков телефоном з лікарні.

Колеги Вдовиченкова за серіалом "Бригада", який зробив його зіркою національного масштабу під прізвищем Філ, вже дізналися про зухвалий злочин.

"Ця новина мене буквально вбила, - сказав Павло Майков, який зіграв у серіалі бандита на прізвисько Бджола. - Поки що ми нічого не знаємо про його стан, зараз будемо додзвонюватися".

Володимир Вдовиченков народився 13 серпня 1971 року в Калінінградській області. Знімався також в серіалах "Каменська", "Курсанти", фільмах "Бумер", "Параграф 78" і "Тарас Бульба".

РИА Новости, Вести.ру

Зараз ви читаєте новину «Героя стрічки "Тарас Бульба" розстріляли в Москві через ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі