четвер, 09 серпня 2007 14:04

Герман дарують вишиванки з Галичини (ФОТО)

 
9 серпня мешканка Жовківського району Львівської області Марія Зінчук привезла до Києва вишиванку, яку вона вишила для Ганни Герман, повідомляє прес-служба Партії регіонів. Вишиванку для Ганни Герман привезли кілька днів тому і жінки з Вінницької області. Але якщо львівська сорочка вишита червоними і чорними нитками, то вінницька – синім на білому полотні.

На запитання, як вона трактує такі знаки уваги, і що можуть означати ці подарунки без приводу, народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман відповіла: "Думаю, що люди з Галичини, з Полісся в такий спосіб подають сигнал прихильності до Партії регіонів. Вони дають зрозуміти, що їм чужі настрої поділів, що Україна для всіх – одна. Я лише так прочитую ці сигнали".

А на запитання: "Може, люди хочуть, щоб Ви вбрали вишиванку, як Юлія Тимошенко?", Ганна Герман відповіла так: "Знаєте, я не мушу підкреслювати свою українськість національним костюмом. Ніхто і так ніколи не сумнівався, що я правильно вимовляю слово "команда", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Герман дарують вишиванки з Галичини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі